reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brak miesiączki

reklama
Ivka, ale ja właśnie pierwszą @ dostałam 25.10. Ale na wizytę się zapiszę, bo kolejki w tej naszej służbie taaaaaaakie są, że pewnie jak dobrze pójdzie, to na styczeń zapiszą.

ANIK78 no to wiadomo ze jakby co.................... to trzymamy sie razem :-) i z mamaoli oczywiscie.
Tymczasem jednak licze na to ze mi napiszesz czy dostalas te @;-) bo dzisiaj mnie juz korcilo zeby kupic test, no ale nie bede wariowac:eek: .

Iwka, więc nie wytrzymałam i kupiłam za namową męża test, bo dzisiaj jak zobaczyłam jajecznicę na stole, to... No i nie jestem w ciąży:-), cieszę się, bo chciałabym poczekać z drugim bobaskiem do momentu, w którym Krystianek zacznie mi już porządnie chodzić, będzie można się z nim jakoś porozumieć, bo inaczej byłoby ciężko - jestem zdana tylko na siebie, bo mąż musi pracować. Buziaki dla Ciebie i może zrób ten test, jeśli bardzo się denerwujesz. Powiem Ci, że czekając na wynik, moje serce waliło jak szalone:szok:. Mąż natomiast stwierdził, że mamy ciuszki i inne potrzebne rzeczy i gdybym była w ciąży, to może nie byłoby tak źle. W każdym bądź razie kupując test zaopatrzyłam męża w gumowe ubranka.

:cool2:

ANIK wiec masz wiec masz z glowy;-) , nie musisz sie zastanawiac. Troszke mnie to pociesza bo tez wolalabym jeszcze troszke poczekac.

To by dopiero bylo bo wiesz ja to w sumie jeszcze karmie mala a w ogole jak z Marysia zachodzilam w ciaze to mialam "wspomaganie" od lekarza ,tzn. tabletki na zwiekszenie jajeczkowania bo nie moglam zajsc w ciaze. No ale to wszystko sie moglo pozmieniac w moim organizmie (sama nie wiem) . W kazdym razie czekam do poniedzialku, chyba ze wczesniej nie wytrzymam:-D i kupie test.
Musze sie trzymac na spacerze z daleka od apteki :laugh2: :laugh2: .
Pozdrowionka

ANIK-u drogi kupilam dzis na spacerze test no ale czekalam na meza ze zrobieniem, wiadomo, wiec........ nie jestem w ciazy:no: , chociaz @jeszcze nie nadeszla. Z tego wszystkiego to nie wiem czy sie cieszyc czy smucic:confused: :confused: .

Kurcze mam nadzieje ze nie bede tak sprawdzac co miesiac;-) a pewnie dopiero jak przestane o tym myslec to sie stanie.
Poki co mamy wiecej czasu dla naszych maluszkow:tak: .
Pozdrowionka

Ivka :), mój mąż powiedział, zebym zaopatrzyła się w testy na allegro, żebym czuła się pewniej i tak nie wariowała :). To jest już mój 2 test od porodu :), a @ też jeszcze nie dostałam...

Ivka, a kiedy byście chcieli kolejnego bobaska??

reklama
Aniu, ty lepiej za jakis czas ponow test - ja przy pierwszej ciazy jak zrobilam pierwszy test tez nic nie wykazalo, a potem sie okazalo, ze jednak bylam w ciazy.

Do góry