reklama
koga
Mama Maksa i Julka
lolcia81 pisze:a ja jeszcze nie dostałam okresu, cały czas karmię piersia
ja tak samo
ciąży też się boję - zabezpieczamy się podwójnie: cerazette + gumki
kjujik10
marcowa mama06` Marta R
Mam dostalam dzis okres . Wczoraj sie umowilam na wizyte do gina a tu prosze rano okres ale poslam do niego po jakas antykoncepcje wiec dostalam tabletki bo tabletki trzeba zaczac przyjmowac w pierwszy dzien miesiaczki. Rany jak sie ciesze jeszcze nie bylam gotowa na drugie dziecko. Pozdrowienia i buziakii
maga_86
mama jagódki ciągutki
chyba każda z nas ma mega stracha przed kolejnym dzidziusiem...ja pierwszy okres dostałam 24 maja, później były dwa pojedyncze dni plamień, teraz czekam na @.....ja używqm tabletek...mam nadzieję,że mnie nie zawiodą,bo załamałabym się psychicznie a z seksu nie potrafię zrezygnować...
lolcia81 pisze:a ja jeszcze nie dostałam okresu, cały czas karmię piersia
u mnie identycznie
A
azik
Gość
maga_86 pisze:chyba każda z nas ma mega stracha przed kolejnym dzidziusiem...ja pierwszy okres dostałam 24 maja, później były dwa pojedyncze dni plamień, teraz czekam na @.....ja używqm tabletek...mam nadzieję,że mnie nie zawiodą,bo załamałabym się psychicznie a z seksu nie potrafię zrezygnować...
ja nie...
bałabym sie tylko konsekwencji zdrowotnych...
M
monika_pk
Gość
no cóz jesli chodzi o sex.....to chyba zrobiłam sie oziebła....nie mam na niego ochoty ,nad czym ubolewa mój maz....na dzien dzisiejszy moze dla mnie nie istniec...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
monika_pk pisze:no cóz jesli chodzi o sex.....to chyba zrobiłam sie oziebła....nie mam na niego ochoty ,nad czym ubolewa mój maz....na dzien dzisiejszy moze dla mnie nie istniec...
u mnie to samo wykupiłam tabl. i nawet ich nie wzięłam... 2x się kochałam z mężem po porodzie i mi to wystarczy na dłuuugo trochę mnie to martwi, ale Agata przysłoniła mi cały świat
reklama
K
KingaP
Gość
a ja znowu na odwrót, cały dzień mnie rozpiera, a jak przychodzi wieczór, to... wszystko znika.