reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brak miesiączki

reklama
Mam :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) dostalam dzis okres . Wczoraj sie umowilam na wizyte do gina a tu prosze rano okres ale poslam do niego po jakas antykoncepcje wiec dostalam tabletki bo tabletki trzeba zaczac przyjmowac w pierwszy dzien miesiaczki. Rany jak sie ciesze jeszcze nie bylam gotowa na drugie dziecko. Pozdrowienia i buziakii :) :) :) :) :) :)

chyba każda z nas ma mega stracha przed kolejnym dzidziusiem...ja pierwszy okres dostałam 24 maja, później były dwa pojedyncze dni plamień, teraz czekam na @.....ja używqm tabletek...mam nadzieję,że mnie nie zawiodą,bo załamałabym się psychicznie a z seksu nie potrafię zrezygnować...

maga_86 pisze:
chyba każda z nas ma mega stracha przed kolejnym dzidziusiem...ja pierwszy okres dostałam 24 maja, później były dwa pojedyncze dni plamień, teraz czekam na @.....ja używqm tabletek...mam nadzieję,że mnie nie zawiodą,bo załamałabym się psychicznie a z seksu nie potrafię zrezygnować...

ja nie...
bałabym sie tylko konsekwencji zdrowotnych...

no cóz jesli chodzi o sex.....to chyba zrobiłam sie oziebła....nie mam na niego ochoty ,nad czym ubolewa mój maz....na dzien dzisiejszy moze dla mnie nie istniec... ;)

monika_pk pisze:
no cóz jesli chodzi o sex.....to chyba zrobiłam sie oziebła....nie mam na niego ochoty ,nad czym ubolewa mój maz....na dzien dzisiejszy moze dla mnie nie istniec... ;)

u mnie to samo ;) wykupiłam tabl. i nawet ich nie wzięłam... 2x się kochałam z mężem po porodzie i mi to wystarczy na dłuuugo :p trochę mnie to martwi, ale Agata przysłoniła mi cały świat :)

reklama
Do góry