reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak apetytu w ciaży

Też tak miałam przez jakieś dwa tygodnie na początku ciąży, samo przeszło, nadrobilam później i to z nawiązką!

reklama
KOCHANE BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZI:)
ODRAZU MI LEPIEJ ,ODKAD DOWIEDZIAŁĄM SIE ZE JESTEM W CIAZY PO RAZ 2 ZAMIAST CIESZYC SIE POPROSTU ZAMARTWIAM SIE I BOJE ZE MOZE POWTORZYC SIE TA STRASZNA SYTUACJA Z PRZED 5 MIESIECY:(,ALE TRZEBA BYC DOBREJ MYSLI:)
JESZCZE RAZ WAM DZIEKUJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO !
aaaaaaaa....mam jeszcze 1 pytanko:)
CZY JAK POJDE NA USG W PONIEDZIALEK (7TYDZ)BEDZIE SŁYCHAC JUZ BICIE SERDUSZKA:)?I CZY USG MUSI BYC KONIECZNIE DOPOCHWOWE?
POZDRAWIAM!:-D:-)

NANA22 z serduszkiem nie pomoge, nie wiem od kiedy mozesz je uslyszec, aczkolwiek serduszko zaczyna bic pod koniec piątego tygodnia ciąży ok 22 dnia.

No usg dopochwowe jeszcze;-)

Udanej wizyty w poniedzialek:-)

Ja też tak miałam, przez pierwsze 3 miesiące, mogłam zjeść jedynie zupki chińskie lub owoce, do tego wymiotowałam prawie bez przerwy, minie :)
Do tej pory, nie mam jakiś zachcianek czy innych wymysłów, ale jem normalnie :)

:) mam nadzieje ze wszsytko bedzie dobrze !
marzymy o córeczce:)
chodz tak pragniemy dziecka ze najwaznejsze dla nas jest to aby poprostu bylo!
pozdrawiam

Witajcie dziewczynki !
trafiłam na ten wątek, bo mam ten sam problem. U mnie to już 13 tydzień ciąży i od ok. miesiąca jeść nie mogę. Nie, że nie mam apetytu, ale zapach jedzenia, lodówki odrzuca mnie. Nie wymiotuje tylko mnie mdli. Nawet naczyń nie mogę umyć bo o zgrozo ! czuje zapach jedzenia i koniec. Jedyne co toleruje to chleb z masłem i owoce. Może macie jakieś złote rady jak poradzić sobie z tymi zapachami. Musze jeść. ale nawet obiad ugotowanie to dla mnie problem. Dzisiaj cała kuchnie wyszorowałam, odświeżaczami popryskałam, nadal otwierając lodówkę wstrzymuję powietrze.
Męczy mnie to strasznie i martwi, że maleństwo nie dostaje potrzebnych składników. Wieczorem przez te zapachy czuję się wykończona o 19 jak skończę dzien to jest dobrze.
pozdrawiam:)

reklama
Witam, ja mam doslownie ten sam problem :p obecnie jestem w 8 tyg... ale od 4 tyg mam uraz do wszelkich zapachow, mecze sie z nimi do tej pory, mnie natomiast bardzo drazni zapach z kosza na smieci doslownie w calym mieszkaniu go czuje mimo to ze wywalam smieci codziennie :p i on powoduje u mnie niezliczone ilosci wymiotow :( ogolnie tez malo jesm, prawie nic zmuszam sie by nie zaszkodzic dziecku :( ale kiepsko mi to wychodzi... przez to schudlam juz 9,5kg co mnie przeraza ;(

Justys21 nie potrafie ci pomoc :(:( ja obecnie jade tylko na owocach i na bulce bo innych pisilkow nie toleruje :( pozdrawiam!! ;]

[url=http://www.suwaczki.com/][/URL]

Ostatnia edycja:
Do góry