reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

boże ..... oszaleje chyba, niech ktoś mi poradzi :(

reklama
Bo oceniacie ludzi niesprawiedliwie
Nikt nie ocenił Ciebie jako człowieka tylko konkretne zachowanie/postępowanie. Skoro szukasz wsparcia i porad na grupie, to trzeba się liczyć z tym, że ktoś wyrazi swoje zdanie. Odpowiadasz też bardzo wybiórczo i chaotycznie, nie dziw się, że coś może zostać odebrane nie tak jak chcesz. Powodzenia w staraniach!

Nikt nie ocenił Ciebie jako człowieka tylko konkretne zachowanie/postępowanie. Skoro szukasz wsparcia i porad na grupie, to trzeba się liczyć z tym, że ktoś wyrazi swoje zdanie. Odpowiadasz też bardzo wybiórczo i chaotycznie, nie dziw się, że coś może zostać odebrane nie tak jak chcesz. Powodzenia w staraniach!
Napisałam wam jakie badania robiłam

Dziewczyny oceniają cię na podstawie tego, co sama piszesz. Dają ci DOBRE rady, a ty się obrażasz. Czasem trzeba dostać porządnego kopa w tyłek, żeby coś zrozumieć.
dla mnie ona nie chce pomocy. Czlowiek chce pomoc, stara sie a ja w sumie nie wiem nadal nie wiem co oni robili za badanie i co zazywaja bo tak chaotycznie to jest pisane, ze nie idzie tego ogarnac. Samo napisanie nazw badan nic nie mowi. Bo wazne sa wyniki a ja takich nie widzialam.

reklama
Do góry