Hej ja jestem w 7 tg i 4dc.Miałam 3 dniowe mdłości + raz wymiotowałam,było to jakoś w 5tg miałam tez bóle piersi ale wszystko ustało.Naczytałam się głupot w internecie ,ze jak objawy tak nagle zanikają to ciąża obumarła itp itd.Pojechałam na pogotowie(bo była to niedziela) zrobiono mi USG i widac już było bijące serduszko,lekarka powiedziała ze wszystko wygląda fantastycznie.I nie mam czytać głupot w internecie.Teraz moim jedynym objawem jest senność.Jem wszystko nie mam jakiś zachcianek ani nic.Narazie jest super.Co do staranek to u nas było tak,ze ja brałam wiesiołka(1 cykl) i nie ograniczaliśmy się z seksem robilismy to kilka razy dziennie;-);-);-) mój R jadł dużo jajek,ale to nie świadomie.Test zrobiłam 5 dni po spodziewanej @ popołudniu i wyszły 2 piękne krechy:-)możecie zobaczyć w moim albumie.Aha wczesniej przez 2.5 roku stosowaliśmy jedynie kalendarzyk.
reklama
Pinakolada jak Ty jesteś dwa tyg przed @ i bolą Cię jajniki, to nie uważasz, że to może być owulacja?
Poza tym wydaje mi się, że "dopuszczanie" do siebie faceta tylko w dni płodne, to trochę "znęcanie się nad zwierzętami". Osobiście jestem zdania, żeby iść na żywioł i kochać się jak macie na to ochotę, a nie dlatego, że akurat owulka się pojawiła Poza tym według najnowszych badań częste stosunki doskonale wpływają na jakość nasienia bo stymulują jądra do jego produkcji
Może za wcześnie zrobiłaś test. Ja radzę jeszcze się poprzytulać konkretnie w tym cyklu i zrobić teścik w dniu spodziewanej @
Powodzenia i trzymam kciukasy
A wszystkim mamuśkom gratuluję.
Ja dziś wieczorem odwiedzam mojego gina. Ciekawe co mi wykryje. Brrrr Denerwuję się.
Poza tym wydaje mi się, że "dopuszczanie" do siebie faceta tylko w dni płodne, to trochę "znęcanie się nad zwierzętami". Osobiście jestem zdania, żeby iść na żywioł i kochać się jak macie na to ochotę, a nie dlatego, że akurat owulka się pojawiła Poza tym według najnowszych badań częste stosunki doskonale wpływają na jakość nasienia bo stymulują jądra do jego produkcji
Może za wcześnie zrobiłaś test. Ja radzę jeszcze się poprzytulać konkretnie w tym cyklu i zrobić teścik w dniu spodziewanej @
Ja dziś wieczorem odwiedzam mojego gina. Ciekawe co mi wykryje. Brrrr Denerwuję się.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Czekamy na wieści i trzymam kciuki żeby było pozytywnie...Ja dziś wieczorem odwiedzam mojego gina. Ciekawe co mi wykryje. Brrrr Denerwuję się.
pinakolada
oczekująca
Pinakolada jak Ty jesteś dwa tyg przed @ i bolą Cię jajniki, to nie uważasz, że to może być owulacja?
Ja już sama nie wiem :-) jutro robię drugi test zobaczymy co on pokaże. W weekend może postaramy się jeszcze na bobaska bo w sumie to w tych czasach to i można nawet w dni @ zajść w ciąże ;-) ale ten test owulacyjny to i tak sobię kupię tak jak mi doradzała Rudzia :-) A Ty się nie denerwuj co do tej wizyty u gina. Wiesz, że stres tylko pogarsza sytuację. Wszystko będzie dobrze. Jesteśmy z Toba. Prawda dziewczyny ?? :-);-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jasne że tak Trzymam za Was mocno kciuki żeby staranka się udały I czekam na wieściJa już sama nie wiem :-) jutro robię drugi test zobaczymy co on pokaże. W weekend może postaramy się jeszcze na bobaska bo w sumie to w tych czasach to i można nawet w dni @ zajść w ciąże ;-) ale ten test owulacyjny to i tak sobię kupię tak jak mi doradzała Rudzia :-) A Ty się nie denerwuj co do tej wizyty u gina. Wiesz, że stres tylko pogarsza sytuację. Wszystko będzie dobrze. Jesteśmy z Toba. Prawda dziewczyny ?? :-);-)
reklama
pinakolada
oczekująca
no tak nie moze byc inaczej jak tylko dobrze ;-);-);-)
no i Patrycja napewno się z nami też zgadza i reszta dziewczyn również :-)