dziś byłam u lekarza i od 36 tygodnia mam odstawić magnez i nospę i czekać na rozwój wydarzeń, jako pierworódka mam dać naturze czas na rozwarcia i skracanie szyjkidevi też słyszałam, że nospa do któregoś momentu, i chyba to samo jest z megnezem? Albo mi się tak wydaje..
reklama
flower188
Fanka BB :)
wiecie ja też słyszałam że magnez odstawia się koło 36-37 tyg - pytałam się w zeszłym tyg i kazali dalej brać, pytałam się dzisiaj i też kazał dalej brać..i to 3 razy dziennie (może dlatego że fenoterol musiałam odstawić pzrez cholestazę w 34?)
ja też pierworódka ale chyba u mnie nie tzreba czasu bo szyjki już praktycznie nie mam (część pochwowa w zaniku jak to ładnie dziś Pani dr ujęła) a rozwarcie mam od 30tc
ja też pierworódka ale chyba u mnie nie tzreba czasu bo szyjki już praktycznie nie mam (część pochwowa w zaniku jak to ładnie dziś Pani dr ujęła) a rozwarcie mam od 30tc
A mi lekarz kazal odstawic tylko nospe, magneB^ pozwolil brac, niby na skurcze łydek, ale ja mu sama powiedziałam, że to nic nie daje, to sie zasmiał i powiedział, że on pozwala jesc swoim pacjentkom, to (a`la placebo) ja odstawilam, a wlasciwie to skonczylam opakowanie i nie kupilam juz wiecej :-)
Lukrecja_85
Fanka BB :)
Mnie też pobolewa, mam skurcze jak przy @. Dodatkowo czuję się jakbym miała mega-mega zakwasy w miednicy, ciężko się podnieść, skarpetki ubrać, cokolwiek... Spanie przestało być przyjemne, zwłaszcza jak padam ze zmęczenia a tu harce w brzuchu i nie da się ani na lewym boku ani na prawym, a na plecach nie mogę oddychać.
lukrecja ja ze spaniem mam identycznie, czasami z godzina mija zanim mala sie wyszaleje
czytam o tym magnezie i tak sie zastanawiam, bo ja biore go ale ze wzgledu na kurcze lydek i dretwienie paluchow w rece, i nie wiem brrac czy odstawic po tym 36 tyg?!
czytam o tym magnezie i tak sie zastanawiam, bo ja biore go ale ze wzgledu na kurcze lydek i dretwienie paluchow w rece, i nie wiem brrac czy odstawic po tym 36 tyg?!
Szuszu to i tak lepiej, ze nie wchodzi Ci do łazienki jak sie noca załatwiasz Skurcze ???? jeszcze nie czas... ;-)
Bishopka, mi to takiej troski trochę brakuje, także chwilowo Ci zazdroszczę;-)
Boli mnie dzisiaj jak na @, ale nie bardzo..
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
ja w internecie tez wielokrotnie czytalam ze magnez powinno sie odstawic w 36 tygodniu i tak tez zrobilam, od 37.tygodnia mozna pic za to majaca odwrotne dzialanie herbatke z lisci malin, ja zamierzam od 38 tygodnia...
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
ja w internecie tez wielokrotnie czytalam ze magnez powinno sie odstawic w 36 tygodniu i tak tez zrobilam, od 37.tygodnia mozna pic za to majaca odwrotne dzialanie herbatke z lisci malin, ja zamierzam od 38 tygodnia...
Już ją piję od paru dni, i łykam olej z wiesiołka, ponoć dobrze rozmiękcza macicę...