reklama
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
To ładnie, mój ma 2050W czwartek było niecałe 1.9kg.. jak dobijemy do 2.5kg to będę spokojniejsza
Oo no to piękna waga! a na kiedy dokładnie masz termin?To ładnie, mój ma 2050
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Wg okresu 13 wrzesień, według usg 3 wrzesien i w piątki kończę zawsze pełne tygodnieOo no to piękna waga! a na kiedy dokładnie masz termin?
Tez mam na 13 września wg om z usg niestety na później (16-17 wrzesień).. ale niby taki jej urok, że po prostu będzie 'mniejsza', a dokładniej chuda i długaWg okresu 13 wrzesień, według usg 3 wrzesien i w piątki kończę zawsze pełne tygodnie
@Marcelkowa33 i jak u Ciebie? Wypuścili cię?
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Tak już od piątku jestem w domu, stwierdzili że rozwarcie nie postepuje ja nadal się dobrze czuje, mam brać luteine do 36tc i to wszystko a co u Ciebie?@Marcelkowa33 i jak u Ciebie? Wypuścili cię?
Oo no to super, w domu zawsze inaczej ja miałam dzisiaj wizytę..rozwarcie większe (2cm) no ale ponad miesiąc przechodziłam z 1-1.5cm więc mam nadzieję, że teraz momentalnie nie przyspieszy mała niby wysoko ułożona więc nie ma paniki.. i za 2 tyg (jeśli dotrwamy) zaczniemy schodzić z leków
Oo no to super, w domu zawsze inaczej ja miałam dzisiaj wizytę..rozwarcie większe (2cm) no ale ponad miesiąc przechodziłam z 1-1.5cm więc mam nadzieję, że teraz momentalnie nie przyspieszy mała niby wysoko ułożona więc nie ma paniki.. i za 2 tyg (jeśli dotrwamy) zaczniemy schodzić z leków
reklama
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Hej jak się trzymasz?? Jeszcze trochę i witaj 37 tcOo no to super, w domu zawsze inaczej ja miałam dzisiaj wizytę..rozwarcie większe (2cm) no ale ponad miesiąc przechodziłam z 1-1.5cm więc mam nadzieję, że teraz momentalnie nie przyspieszy mała niby wysoko ułożona więc nie ma paniki.. i za 2 tyg (jeśli dotrwamy) zaczniemy schodzić z leków