reklama
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Ja też spoko się czuje ale rozwarcie jest już na 1,5cm, a u Ciebie rozwarcie większe?Całkiem dobrze.. leżymy i rośniemy w weekend byłam w szpitalu na magnezie (chociaż nie obyło się bez nerwów).. i jeszcze z 2 tygodnie musimy się oszczędzać a ty jak tam?
W szpitalu stwierdzili 1-1.5cm wiec bardzo podobnie.. i właśnie przez to rozwarcie było trochę nerwów bo już mnie chcieli zostawić - 'lekarka' na izbie przyjęć twierdziła, że rozwarcia nie było, więc ordynator w dniu wypisu wpadł w panikę, że w dwa dni zrobiło się takie rozwarcie :/ na szczęście mu udowodniłam, że rozwarcie jest stwierdzone od kilku tygodni.. coś masz jeszcze dodatkowo brać czy cały czas na tych samych lekach i leniuchowanie?
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Te same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudzeW szpitalu stwierdzili 1-1.5cm wiec bardzo podobnie.. i właśnie przez to rozwarcie było trochę nerwów bo już mnie chcieli zostawić - 'lekarka' na izbie przyjęć twierdziła, że rozwarcia nie było, więc ordynator w dniu wypisu wpadł w panikę, że w dwa dni zrobiło się takie rozwarcie :/ na szczęście mu udowodniłam, że rozwarcie jest stwierdzone od kilku tygodni.. coś masz jeszcze dodatkowo brać czy cały czas na tych samych lekach i leniuchowanie?
O kurcze współczuję będziesz w szpitalu do końca czy jest szansa, że wypiszą cie wcześniej? Co lekarz to inny 'pomiar'..Te same leki i leżenie, tyle że ja cały czas jestem w szpitalu, bo tak jak mówisz, tydzień temu sądzili że rozwarcie jest na 1 cm, a wczoraj miałam badane i wyszło 1,5cm i mnie nie chcą wypisac.. Leżę tu już 11dni i się porostu meega nudze
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Jutro mają znów na fotelu sprawdzać jak będzie 1,5cm to wypisza, jak dojrza 2cm to nie..O kurcze współczuję będziesz w szpitalu do końca czy jest szansa, że wypiszą cie wcześniej? Co lekarz to inny 'pomiar'..
To trzymam kciuki, żeby się zatrzymało i żebyś wróciła do domu moze jutro stwierdzą, że rowarcia nie ma (jak u mnie na IP ) ja już dostawałam na głowę przez te kilka dni, więc podziwiamJutro mają znów na fotelu sprawdzać jak będzie 1,5cm to wypisza, jak dojrza 2cm to nie..
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
Ci lekarze to co drugi to lepszy tydzień temu we wtorek rozwarcie stwierdzili 1cm, w ubiegły piątek rozwarcie znikło, a w ten wtorek 1,5cmTo trzymam kciuki, żeby się zatrzymało i żebyś wróciła do domu moze jutro stwierdzą, że rowarcia nie ma (jak u mnie na IP ) ja już dostawałam na głowę przez te kilka dni, więc podziwiam
Haha to dokładnie tak samo jak u mnie.. piątek chyba był dniem zanikającego rozwarcia ja teraz czekam na wizytę za tydzień, z nadzieją, że nic się nie wydarzy i że mała trochę więcej przybierzeCi lekarze to co drugi to lepszy tydzień temu we wtorek rozwarcie stwierdzili 1cm, w ubiegły piątek rozwarcie znikło, a w ten wtorek 1,5cm
reklama
Marcelkowa33
Zaciekawiona BB
A ile Twoja mała waży według tych '' specjalistow''??Haha to dokładnie tak samo jak u mnie.. piątek chyba był dniem zanikającego rozwarcia ja teraz czekam na wizytę za tydzień, z nadzieją, że nic się nie wydarzy i że mała trochę więcej przybierze