reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

reklama
Az sie balam tutaj zagladac ale na szczescie widze ze ewelinak dzielna byla i dobre wiesci przyniosla :-)
Bardzo sie ciesze ze wszystko z Zosia w porzadku i swietnie ze pojechalas i na taka mila polozna trafilas. Szkoda tylko ze od poczatku takiej nie masz. Odpoczywaj i ciesz sie kazdym kopniaczkiem :-D
Co do ktg to ja zupelnie nie mam pojecia co i jak tam jest. Mi zawsze tylko lekarka ogolnie mowi co widzi i tyle.
Od wczoraj mam coraz czestsze skurcze przepowiadajace. Wlasciwie moznaby powiedziec ze co godzine :szok: Ciekawe co mi wyjdzie we wtorek na wizycie i ktg i co na to moja ginka.

Jedziemy jutro do Szczecina i troche sie boje, tym bardziej ze sobota cala zaplanowana az do poznego popoludnia. Licze tylko ze moze jutro macica bedzie laskawa i nie bedzie sie tak stawiala i mala tez jakos jeszcze poczeka te kilka dni przynajmniej.

Ostatnia edycja:
tak czytam, że dużo piszecie o tych badaniach ktg. a ja miałam w czasie ciąży jedno takie badanie, gdzies w polowie. i nigdy wiecej lekarka takiego badania mi nie zaleciła. Powinnam miec teraz zrobione to ktg? czy tylko w jakiś nagłych przypadkach trzeba je zrobic..? bo oczywiscie moja lekarka jest teraz na urlopie, i wroci juz po moim terminie....

Ewelinka dobrze ze wszystko w porzadku, uważaj na siebie i Zosienke:-)

Babylola badanie ktg zazwyczaj w okolicach 40t sie zleca. Jesli nic Cie nie niepokoi to chyba nie ma sensu. Jesli masz jakies wątpliwości, czy cos Cie niepokoi to wtedy najlepiej podjechać do szpitala i sprawdzić czy jest wszystko dobrze.

O jeeeesuuuuu straszne to :szok::szok::szok:
Ewelinka no żeś z grubej rury poszła.Aż takich rozstępów to się nie spodziewaj!!!! No co ty;-)To chyba raczej jakiś wyjątek z ta dziewczyna bo jak w życiu takich nie widziałam!!!!!

O kurcze...ewelinak1 ale mi stracha napędziłaś hihi od razu zaczęłam oglądać swój brzuszek hehehe Na razie zero...ale to okropne...kurcze...
Życzę wszystkim kobietkom żeby nic się nie pojawiło na brzusiach a jeśli już jest....to oby więcej nie doszło ;)

reklama
Ach dziewczyny, coś mi niedobrze. Leżeć na boku ani na plecach nie mogę bo boli albo bok albo kręgosłup. Do tego jakoś mnie mdli. Straszne uczucie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry