miki_czchow
Fanka BB :)
Ja co jedną noc to gorzej śpię... A jak się już przebudzę to pół nocy nieprzespane... Przez 8 godzin snu to chyba każdą pozycję wypróbuję i żadna do końca nie pasuje... co chwilę się wiercę, obracam... eh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez już mam problemy z normalnym spaniem. Budzę się coraz czesciej. Nigdy nie spałam na brzuchu a teraz mam taką ochotę a tu niewolno i na plecach też nie, więc zostają boki...
Dziuba Ellsi A jeszcze wczoraj męczył mnie ból w dole brzucha, pierwszy raz takie coś czułam. Tak jakby ciągnięcie, promieniowało mi nawet na lewą nogę. Dziwne uczucie. Nawet jak brałam wieczorem prysznic i myłam głowę to odczuwałam dyskomfort przez wyciągnięte ręce do góry. Dziś jest ok. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy. Mąż mówi, że może się rozrasta wszystko. Sama nie wiem...
ja na szczescie spie normalnie i w kazdej pozycji (no na brzuchu nie spie) zdarza mi sie obudzic sie w srodku nocy bo poczuje np ze mam reke nad glowa ale jak spie to tego nie kontroluje przeciez... nawet nie wiem kiedy sie przewracam na drugi bok
U mnie jest identyczie jak u Was i wiem że bede mocno cierpiec pod koniec ciązy nie mogąc spac na brzuchu i pamietam że juz tak jak brzuszek był spory to musiałam sobie na noc podusie pod brzuszek kłaśc między nogami, by był tak bardziej w poziomie i nie ciągnoł w dółNo ja właśnie zauważyłam, ze w nocy sama przekręcam się na plecy, bo tak się budze. A zasypiam na boku.
No z tym spaniem będzie coraz gorzej...pamiętam to z 1-szej ciązy..męczarnia..