reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle brzucha w 5 tyg

reklama
Uff to nie jestem sama 🙈 juz myslalam, ze to jakies dziwne i dzieje sie cos niedobrego.
A bylas juz u gina?
jeszcze nie, czekamy z wizytą do momentu w którym powinno zacząć bić serduszko, bo wcześniej chyba to tylko dodatkowy nie potrzebny stres. Na razie konsultowalismy wyniki badań przez telefon i mój lekarz powiedział że póki co wygląda wszystko na prawidłowo rozwijającą się ciążę. A że mu ufam, to staram się tak właśnie myśleć :)

jeszcze nie, czekamy z wizytą do momentu w którym powinno zacząć bić serduszko, bo wcześniej chyba to tylko dodatkowy nie potrzebny stres. Na razie konsultowalismy wyniki badań przez telefon i mój lekarz powiedział że póki co wygląda wszystko na prawidłowo rozwijającą się ciążę. A że mu ufam, to staram się tak właśnie myśleć :)
Aaa a jakie badania robilas? ;)
To wtedy tez pojde zrobic🙈 jestem calkowicie zielona w tej kwestii

Hej. Generalnie każde bóle/skurcze/twardnienia brzucha/plamienia warto skonsultować z lekarzem. Lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej, że chodzi tutaj o maleństwo 🙂

Hej. Generalnie każde bóle/skurcze/twardnienia brzucha/plamienia warto skonsultować z lekarzem. Lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej, że chodzi tutaj o maleństwo 🙂
W poniedziałek dzwonie tam i sie umawiam, bo sie za mocno tym stresuje.
Zauwazylam, ze jak odpoczywam dzisiaj caly dzien to jest o wiele lepiej niz np wczoraj

reklama
Do góry