mangusta87
Fanka BB :)
w udanym cyklu zero objawów a wcześniej objawy w terminie miesiączki zawsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czułam się identycznie, czułam ogromne ciągnięcia w podbrzuszu, 5 dni przed miesiączka zrobiłam test i wyszedł pozytywny i teraz jestem w 8 tygodniu ciazy. Ale pamiętaj że każda kobieta ma indywidualnie, zależy też jak u Ciebie przebiega owulacjaHej dziewczyny..wtrącam się w wątek, ale może któraś z was mnie uspokoi
Biorę tabletki anty już rok, niestety zapomniałam dwóch tabletek w pierwszym tygodniu..w tym czasie był stosunek z wytryskiem. Do okresu jeszcze 13 dni..a czuje ciągniecie w podbrzuszu..czasami takie uczucie mam tez w pachwinach. Raz jajniki zabolą bardziej raz mniej..
Myślałam ze wmawiam sobie ten ból podbrzusza, ale odczuwam go już jakieś trzy dni i nie wiem już co mam myśleć..
Na dziecko jeszcze nie czas, a w ostatnim czasie sporo miałam problemów w życiu i dlatego właśnie zapomniałam o tych nieszczęsnych tabletkach