reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle brzucha w 5 tyg

Katarzynajestem

Zaciekawiona BB
Cześć Wszystkim,
Od kilku dni wiem, ze spodziewam się dzidziusia. Jednak niepokoi mnie to, ze codziennie boli mnie brzuch jak na miesiaczke i to jest taki dosc intensywny bol. Do tego promieniuje pod zebra.. Dodam, ze bedzie to moje pierwsze dziecko dlatego juz panikuje, ze moze cos byc nie tak 😒
Mial ktoś z Was tak moze?
Pozdrawiam
Kasia

reklama
Cześć Wszystkim,
Od kilku dni wiem, ze spodziewam się dzidziusia. Jednak niepokoi mnie to, ze codziennie boli mnie brzuch jak na miesiaczke i to jest taki dosc intensywny bol. Do tego promieniuje pod zebra.. Dodam, ze bedzie to moje pierwsze dziecko dlatego juz panikuje, ze moze cos byc nie tak 😒
Mial ktoś z Was tak moze?
Pozdrawiam
Kasia
Normalne objawy są rozwija się tam wszystko w środku mnie też bolał brzuch jak na miesiączkę

Ale nie brudzisz/plamisz?
Ja bole jak na okres miałam pare dni po spodziewanym okresie, potem ból się zmienił z podbrzusza na boki (więzadła się rozciągały). Ale bez żadnych innych dodatkowych objawów. Pamietam, ze leżałam i leżałam w łóżku przez pierwsze dni jak tylko pokazały się dwie kreski, właśnie przez bole brzucha 😕
Kiedy masz wizytę u gina?

Ale nie brudzisz/plamisz?
Ja bole jak na okres miałam pare dni po spodziewanym okresie, potem ból się zmienił z podbrzusza na boki (więzadła się rozciągały). Ale bez żadnych innych dodatkowych objawów. Pamietam, ze leżałam i leżałam w łóżku przez pierwsze dni jak tylko pokazały się dwie kreski, właśnie przez bole brzucha 😕
Kiedy masz wizytę u gina?
Nie, wlasnie nie plamie, nic z tych rzeczy. Tylko mnie ten brzuch ciagnie strasznie, takie skurcze mam.
Gin byl na urlopie, takze dopiero w poniedzialek bede sie umawiala na wizyte...

Ale skurcze masz czy po prostu ból jak na okres ? Bo wg mnie jest różnica 🤔
Umów się od razu na pnd do niego, powiedz, ze pilny przypadek, bo na początku nigdy nie wiadomo. Lepiej się szybciej uspokoić, bo nerwy nie pomagają dziecku 😊

Ale skurcze masz czy po prostu ból jak na okres ? Bo wg mnie jest różnica 🤔
Umów się od razu na pnd do niego, powiedz, ze pilny przypadek, bo na początku nigdy nie wiadomo. Lepiej się szybciej uspokoić, bo nerwy nie pomagają dziecku 😊
Wiesz co to tak jakby mnie ķłuje jak na okres. Tylko wlasnie nie wiem czy tak szybko mam po co tam isc jezeli moze sie zdarzyc, ze jeszcze nic nie bd widac...

Mnie też cały czas boli jakbym miała dostać okres. Jestem w piątym tygodniu. Nie mogę nawet spać ze stresu bo cały czas mi się wydaje że zaraz będzie po wszystkim. Wiem, że to jest normalne i wszystko rozciąga, ale tak długo starałam, że będę przerażona przez 9 miesięcy 🙈😬

reklama
Mnie też cały czas boli jakbym miała dostać okres. Jestem w piątym tygodniu. Nie mogę nawet spać ze stresu bo cały czas mi się wydaje że zaraz będzie po wszystkim. Wiem, że to jest normalne i wszystko rozciąga, ale tak długo starałam, że będę przerażona przez 9 miesięcy 🙈😬
Uff to nie jestem sama 🙈 juz myslalam, ze to jakies dziwne i dzieje sie cos niedobrego.
A bylas juz u gina?

Do góry