reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny teraz to u każdej już będzie z górki ❤️
Ja czekam tylko na to co los przyniesie. Jak wypuszczą to dobrze, jak nie to trudno. Oby mały był zdrowy i wszystko było dobrze. Bez tych szwów mimo 1 cm jestem spokojniejsza 🤭

Ja czekam tylko na to co los przyniesie. Jak wypuszczą to dobrze, jak nie to trudno. Oby mały był zdrowy i wszystko było dobrze. Bez tych szwów mimo 1 cm jestem spokojniejsza 🤭
Oj wyobrażam sobie ja pamiętam jaka ulega poczułam jak już mi to zdjęli no ciekawe co powiedzą jutro na obchodzie

No to teraz już czekam na informacje, że jest po drugiej stronie ❤️❤️❤️ jesteś niesamowita i dokonałas niemożliwego. Twoja historia jest piękna 🫠

I niby tego szwu się nie czuje, ale świadomość, że mi nic szyjki już w razie czego nie odetnie trochę uspokaja 🙈

Dziewczyny ja nie dowierzam w to co się dzieje, naprawdę 🙈 jakoś do mnie nie dociera i nie wiem czego się teraz spodziewać

I niby tego szwu się nie czuje, ale świadomość, że mi nic szyjki już w razie czego nie odetnie trochę uspokaja 🙈

Dziewczyny ja nie dowierzam w to co się dzieje, naprawdę 🙈 jakoś do mnie nie dociera i nie wiem czego się teraz spodziewać
Ja tam stawiam że wrócisz do domu jeszcze 😄 kochana możemy się z siebie dumne ze dalysmy radę możemy świecić przykładem że jednak się da wyjść z takiej beznadziejnej sytuacji ❤️ a jak ogólnie się czujesz pod względem fizycznym bo ja to już ledwo chodziłam mimo że brzuszek miałam niewielki

Jak to czego? Kurczaka malego👶 💙 👶 Waszego wyczekanego Synka 💙 i zycze oby poszlo po Twojej mysli SN:-)

Ja tam stawiam że wrócisz do domu jeszcze 😄 kochana możemy się z siebie dumne ze dalysmy radę możemy świecić przykładem że jednak się da wyjść z takiej beznadziejnej sytuacji ❤️ a jak ogólnie się czujesz pod względem fizycznym bo ja to już ledwo chodziłam mimo że brzuszek miałam niewielki
Nie jest źle, jak zaczęłam częściej wstawać to te więzadła też trochę puściły. Spojenie też już się tak mocno nie daje we znaki, czasem czuję, że mnie miednica boli, ale nie ma tragedii ;)

Jak to czego? Kurczaka malego👶 💙 👶 Waszego wyczekanego Synka 💙 i zycze oby poszlo po Twojej mysli SN:-)
Czego w sensie kiedy coś się zacznie i jak to będzie 🤭 musi być dobrze bo maluszek wywalczony! Ja i tak jestem w szoku jak to zleciało i że udało się dotrzeć do tego momentu ❤️

Dziewczyny dziś nocujemy na porodówce 🙈 lekarz kazał mnie przekazać żeby tam kontrolowali bo czuję napięcia i na KTG wyszły dość mocne i regularne… zobaczymy co to będzie 🤭

reklama
Dziewczyny dziś nocujemy na porodówce 🙈 lekarz kazał mnie przekazać żeby tam kontrolowali bo czuję napięcia i na KTG wyszły dość mocne i regularne… zobaczymy co to będzie 🤭
Ojej to piękne wiadomości no ciekawe ciekawe czy już tej nocy się uda urodzić ❤️ jak coś jestem z Tobą i trzymam mocno kciuki ❤️❤️❤️

Do góry