wielomatka
Fanka BB :)
alexis - mnie swego czasu Lady Loka poleciła: Link do: Learn a language for free i powiem Ci wkręciłam się. Uczę się włoskiego. Teraz to już mało czasu na to poświęcam, ale początkowo ratowało to psychikę, bo odrywało myśli. Dobrze, że są bakterie. Tzn. ogólnie źle, ale jest szansa, że to ta przyczyna lub współprzyczyna i leczenie poskutkuje.
Mika - wiesz co, dupką na dół można rodzić SN, oczywiście nie namawiam, tylko nie jest to bezwzględne przeciwskazanie. No i ewentualnie możesz rozważyć obrót wewnętrzny w szpitalu. Póki co niech mąż mówi na dole brzucha, co by się zechciało dziecię przemieścić
Sylwcia - walczcie, płaskie brodawki nie ułatwiają, ale tak naprawę bardziej chodzi o to, żeby dziecko załapało. Mnie swego czasu pomogła ta strona: Link do: Hafija.pl
Grabarzenka - jak tam córeczki zdrowotnie?
Mika - wiesz co, dupką na dół można rodzić SN, oczywiście nie namawiam, tylko nie jest to bezwzględne przeciwskazanie. No i ewentualnie możesz rozważyć obrót wewnętrzny w szpitalu. Póki co niech mąż mówi na dole brzucha, co by się zechciało dziecię przemieścić
Sylwcia - walczcie, płaskie brodawki nie ułatwiają, ale tak naprawę bardziej chodzi o to, żeby dziecko załapało. Mnie swego czasu pomogła ta strona: Link do: Hafija.pl
Grabarzenka - jak tam córeczki zdrowotnie?