wielomatka
Fanka BB :)
Grabarzenka - tylko wiesz, jak się naje na noworodkach, to później jeszcze trudniej jej będzie załapać z piersią. Nie masz tam żadnej położnej, która by Ci mogła pomóc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu pracuje moja laktacyjna, miałam dziś dwie porady laktacyjne, 4 razy wsparcie różnych położnych i neurologopede a na końcu neonatolog, który mówi, że nie da rady bo Brodawki za duże a buzia za mała.Grabarzenka - tylko wiesz, jak się naje na noworodkach, to później jeszcze trudniej jej będzie załapać z piersią. Nie masz tam żadnej położnej, która by Ci mogła pomóc?
Mogę chodzić, wstawać, spacerować, ogarniać małą ale z ogromnym wysiłkiem.. Boli jak cholera mimo przeciwbólowychTo dobre zaplecze specjalistów tam macie
A jak się po tej cc czujesz? Umiesz normalnie już funkcjonować?
Tak, spróbuję z nakładkami a jak się nie uda to odpuszczę i tyle. Ważne, żeby malutka była najedzona.Grabarzenka, pewnie nie ma co na siłę, tym bardziej, że już masz doświadczenie i że nie tak łatwo. Jak powalczysz i się nie uda, to nie ma co wyrzutów sobie robić.
My już po wizycie, 29+2, malutka waży około 1370 g, szyjka ładnie trzyma. Za 2 tygodnie USG III trymestru, wreszcie mąż wszedł, ale mała nie chciała nic pokazać. Lekarz mnie chciał wyciurlać na wizytę, tzn. kolejna za 2 tygodnie, a następną wyznacza za miesiąc :O. Na szczęście mąż się wtrącił, że ja tyle nie wytrzymam (w sensie psychicznym) i mamy za kolejne 2 tygodnie. Niby to dobrze, bo mówi, że nie widzi wskazań medycznych do tak częstych wizyt, ale jeśli sobie życzę, to tak zrobimy ( jednak urodziłam w tym 30 tc poprzednio, a też było wszystko dobrze na wizytach, więc głowa już nie ta i sam ten powód jest dobry)
Ja jakoś tak się skusiłam na tą bazę na 2 foteliki, żeby później już nie szukać i mieć z głowy.Sylwica - też mamy clouda. Natomiast jeśli o fotelik dla starszych dzieci to tym razem się skłaniam do zakupu axkid.