Grabarzenka - magnez wyhamowuje skurcze. Jak masz cc, to też pewnie inaczej. Myślałam, że rodzisz SN. Super zdjęcia :-)
Sylwcia - ale super, że szyjka tak trzyma
Ann - żebyś u nas była dziś rano, to byś zobaczyła co to znaczy odreagowanie złych emocji. Ja mam dość. Nerwy puszczają wszystkim. Czterolatka rozpacza o ubranie kurtki, mąż się wścieka, a ja później jeszcze złoszczę się niepotrzebnie na najstarszą córkę i zamiast ją wpsierać to mam pretensje, że nie zachowuje się jak dorosła. Na szczęście szybko się opamiętałam i przeprosiłam i jest teraz ok, ale kurczę wyrzuty sumienia mam okropne.
Lady Loka - a jak Ty się czujesz?
Szaf nie udało się do końca złożyć. Za tydzień przyjedzie szwagierka z szwagrem znowu. Strasznie mi smutno, bo jakoś tak chciałam mieć już chociaż to zrobione. Do tego jedna szafka przyszła pęknięta, pax porysowany w kilku miejscach. Czeka mnie dziś walczenie z reklamacjami. Drzwi, które kupił mąż do łazienki źle wymierzył. W końcu trafiły do nas do sypialni, bo w sypialni mieliśmy takie tymczasowe, ale te nowe też mają uszkodzenia, więc kolejna reklamacja.
No dobra, wiem, że to małe sprawy i w sumie nieistotne. Ale tak się żalę.