reklama
wielomatka
Fanka BB :)
mam trzy córki: 8 (ona w domu, bo ma edukację domową), 4 lata (w przedszkolu - już zdrowa) i 1.5 roku (żłobkowa - chora). Najmłodsza nie poszła jeszcze na drzemkę, drze się pół dnia. Mam dość Humor mi siadł, bo wszystko jest nie takie jak powinno być. I smutno mi i źle.
wielomatka
Mąż jest dziś w domu, bo dziś pracuje zdalnie. No ale wiadomo, nie skacze przy niej cały czas, bo ma pracę. Do tego robią dziś kolejny etap prac remontowych na dworze, więc on to z doskoku nadzoruje.
Mam poczucie, że jedziemy resztkami sił.
Mam poczucie, że jedziemy resztkami sił.
Lady Loka
Zawsze warto znaleźć inny szpital. Mówię z własnego doświadczenia.
Kijowe jest to, że nie wszyscy stosują się do wytycznych PTGiP, a potem tylko my mamy problem.
Czy Wy przy pessarach robicje regularnie wymazy na ewentualne infekcje?
Kijowe jest to, że nie wszyscy stosują się do wytycznych PTGiP, a potem tylko my mamy problem.
Czy Wy przy pessarach robicje regularnie wymazy na ewentualne infekcje?
wielomatka
nie, mój ginekolog nie robi, tylko na fotelu sprawdza czy jest ok, a tak to tylko nystynę daje.
Chyba wreszcie zasnęła!
Chyba wreszcie zasnęła!
Wielomatka rozumiem, mąż się nie rozdwoi....ale mam nadzieję że wkrótce skończy pracę i zajmie się najmłodsza. No i nie ma nic gorszego niż chore dziecko, teraz jakis okropny chorobowy sezon chyba się zaczął ja puszczam moja póki co co drugi dzień do przedszkola, tak się boje tych chorób.
I mąż dzisiaj cały dzień w domu, w końcu zrozumiał że musi choć trochę ograniczyć trochę pracę. Cieszę się bo moja mama odsapnie, wczoraj dwie godziny próbowała córkę położyć wieczorem spać.
Lady ja niestety w swojej okolicy nie mam innego szpitala. Ale w sumie faktycznie warto byłoby jechać gdzies dalej. Jestem pewna że z pessarem moja psychika działałaby zupełnie inaczej, dosłownie Wam dziewczyny go zazdroszczę.
I mąż dzisiaj cały dzień w domu, w końcu zrozumiał że musi choć trochę ograniczyć trochę pracę. Cieszę się bo moja mama odsapnie, wczoraj dwie godziny próbowała córkę położyć wieczorem spać.
Lady ja niestety w swojej okolicy nie mam innego szpitala. Ale w sumie faktycznie warto byłoby jechać gdzies dalej. Jestem pewna że z pessarem moja psychika działałaby zupełnie inaczej, dosłownie Wam dziewczyny go zazdroszczę.
reklama
wielomatka
Justa - wytrzymasz! zobacz jak jesteś blisko i jak jeszcze dużo centymetrów przed Tobą
Podziel się: