Grabarzenka
Fanka BB :)
Tak, ciekawa jestem jak teraz po miesiącu dość silnych i częstych twardnień.Grabarzenka - ale chyba po ostatniej wizycie wieści były w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ciekawa jestem jak teraz po miesiącu dość silnych i częstych twardnień.Grabarzenka - ale chyba po ostatniej wizycie wieści były w porządku?
Dzieciaki są bardzo bystre tylko trzeba pozwolić im działać.Sodalit moja córka też teraz z babcią rozpracowuje sprzęty, chociaż niektórych babcia nie tyka, tylko córka wczoraj śmiać mi się strasznie chciało jak dałam im instrukcje jak podgrzać zupę w mikrofali i obie rozkminialy corka do obsługi sprzętów jest pierwsza, ale pupę po siku trzeba wytrzeć i rączki z nią umyć
Może napij się melisy i włącz sobie jakiś film, który odciągnie Twoje myśli od tych złych.Ja mam dzisiaj jakąś paranoję. Znaczy ogólnie mam paranoję wieczorami, ale dzisiaj jest ciężko. Ledwo mnie brzuch zaboli a moja głowa już, że skurcze, że źle, że masakra. Nie chcę jechać do szpitala i mówić, że wydaje mi się, że mnie boli, a sama siebie z nerwów doprowadzam do stanu, gdzie już sama nie wiem co boli, jak boli, czy to stres czy faktycznie coś. Równie dobrze to mogą być wzdęcia, jelita, lekkie ruchy, cokolwiek. Mówię sobie, że jak nie krwawię to jest ok, ale ciężko mi w takich momentach myśleć o czymś innym. Nie wiem jak ja nerwowo dam radę jak mi się zaczną przepowiadające :/
Chciałabym już mieć z głowy, już tak 26-28 tydzień i jeszcze większy luz w głowie.
Zaczęłam trzaskać lekcje na duolingo to mi puściło, ale w takim momencie to ani film ani książka nie dają rady. Prosiłam lekarza o coś na uspokojenie na noc, bo ja świruję tylko wieczorami, rano wstaję i jak widzę, że nie krwawię to jest luzik, ale nie, nic mi nie da bo nie wolno. Zostaje mi paranoja, terapeutka i w sumie tyle... melisa na mnie nie działa, a po ziołach mam wręcz stany depresyjne, testowałam jak po porodzie poprzednio szukałam zamiennika dla hydroksyzyny.Może napij się melisy i włącz sobie jakiś film, który odciągnie Twoje myśli od tych złych.
Polecam validol. Można w ciąży i karmiącZaczęłam trzaskać lekcje na duolingo to mi puściło, ale w takim momencie to ani film ani książka nie dają rady. Prosiłam lekarza o coś na uspokojenie na noc, bo ja świruję tylko wieczorami, rano wstaję i jak widzę, że nie krwawię to jest luzik, ale nie, nic mi nie da bo nie wolno. Zostaje mi paranoja, terapeutka i w sumie tyle... melisa na mnie nie działa, a po ziołach mam wręcz stany depresyjne, testowałam jak po porodzie poprzednio szukałam zamiennika dla hydroksyzyny.