Ja mam termin na 3.12. Nie mam nakazu leżenia, ale jednak starać się jak najmniej chodzić, stać i raczej się lenic. Staram się.Termin mam na 06.01.2022 . dziekuje W pierwszej ciazy też leżalam ze szwem tylko szyjka miala mniej niz 1 cm a urodziłam w 38 tygodniu, poród miałam wywolywany i szybko poszło.
reklama
Dobrze że nie musisz leżeć cały czas bo to jest straszne Ale czego nie robi się dla dzidziusia Mam nadzieje że wytrwamy do naszych terminówJa mam termin na 3.12. Nie mam nakazu leżenia, ale jednak starać się jak najmniej chodzić, stać i raczej się lenic. Staram się.
Wiem, z Najmłodszym Synem miałam reżim lozkowy przez 2 miesiące.Dobrze że nie musisz leżeć cały czas bo to jest straszne Ale czego nie robi się dla dzidziusia Mam nadzieje że wytrwamy do naszych terminów
Wierze, ze wytrwamy
Ewelynka25
Zaciekawiona BB
Ja mam rezim łóżkowy ale 2 tyg.wiec nie narzekam, życzę wam i sobie dużo cierpliwościWiem, z Najmłodszym Synem miałam reżim lozkowy przez 2 miesiące.
Wierze, ze wytrwamy
I jak poszło? Mnie czeka to jutro i tez zaczynam się stresowaćDziewczyny jutro mam CC, ale sie stresuje
Ale zazdroszczę. Znaczy może nie cc, bo nigdy nie miałam i się boje, ale tego, ze na finiszu już jestesI jak poszło? Mnie czeka to jutro i tez zaczynam się stresować
Oj rozumiem się doskonale, żyłam w strachu od 25 tc, ale udało się mi, uda się i Tobie. Przeleżałam ponad 12 tygodni, w tym dwa razu w szpitalu. Powiem tyle, my kobiety nie mamy łatwoAle zazdroszczę. Znaczy może nie cc, bo nigdy nie miałam i się boje, ale tego, ze na finiszu już jestes
Eliza2020
Fanka BB :)
Synus 3170 g, 53 cm..ja na chwile obecna czuje sie masakrycznie boli mnie rana do tego plecy, jest mi gorąco i ogolnie czuje oslabienie i ze jakbym terax wstaka to chyba bym zemdlala.. ale juz mi pozwolili chociaz pic..bo nie jadłam od wczoraj od 23 godzI jak poszło? Mnie czeka to jutro i tez zaczynam się stresować
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Synus 3170 g, 53 cm..ja na chwile obecna czuje sie masakrycznie boli mnie rana do tego plecy, jest mi gorąco i ogolnie czuje oslabienie i ze jakbym terax wstaka to chyba bym zemdlala.. ale juz mi pozwolili chociaz pic..bo nie jadłam od wczoraj od 23 godz
To u mnie 3160 g i 54 cm
reklama
Gratulacje!Synus 3170 g, 53 cm..ja na chwile obecna czuje sie masakrycznie boli mnie rana do tego plecy, jest mi gorąco i ogolnie czuje oslabienie i ze jakbym terax wstaka to chyba bym zemdlala.. ale juz mi pozwolili chociaz pic..bo nie jadłam od wczoraj od 23 godz
Podziel się: