No, czasem nospa jest niezastąpiona jeszcze troszkę, musimy dać radęJuz mi przeszlo...wzielam nospe.. jejku nie wytrzymam tego
reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Tak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdecia jeszcze prowadzaca ginekolog na urlopie i odpisuje z opoznieniem lub nie odpisuje...No, czasem nospa jest niezastąpiona jeszcze troszkę, musimy dać radę
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Tak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdecia jeszcze prowadzaca ginekolog na urlopie i odpisuje z opoznieniem lub nie odpisuje...
Bóli i skurczy porodowych nie pomylisz z niczym innym. Ja w poprzedniej ciąży tez już pare razy myślałam, ze się zaczyna jak miałam wzdęcia albo inne dolegliwości. Ale w porównaniu do boli porodowych wszystkie inne to pikuś
Kochana, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo codziennie przeżywam to samo to moja pierwsza ciąża i każdy ból niesie milion pytań i zmartwień, że coś zaczyna się dziać nie tak. Ostatnio chodziłam do lekarza co tydzień na nadwizyty i byłam o wiele spokojniejsza, a teraz przez urlop lekarki właśnie mam 3 tygodnie przerwy.. i codziennie jakieś złe wyobrażenia I już wiem, że cokolwiek by się nie działo te myślenie nie minie, przynajmniej nie do czasu bezpiecznego terminuTak tylko wiesz boje sie ze rozpoznam ze cos jest nie tak..a moga to byc np.wzdecia jeszcze prowadzaca ginekolog na urlopie i odpisuje z opoznieniem lub nie odpisuje...
Eliza2020
Mam tak samo ja mam 4 tyg przerwy, ale chiciaz mialam USG 30 lipca i teraz mam 13 sierpnia bo sprawdzamy czy komory mozgowe u synka sie nie powiekszaja... ale stres ogromny...to tez moja pierwsza ciaza...i ruchy dziecka czy nie za malo w danym dniu, w nastepnym czy nie za duzo, myslalm ze bedzie dobrze, przez 1 miesiac bylo dobrze a potem na wizycie ze szyjak sie skraca... widocznie nadal sie skraca jak czuje takze czasem te ciagniecia w pochwie ale musimy dac rade i wierzyc ze bedzie dobrzeKochana, bardzo dobrze Cię rozumiem, bo codziennie przeżywam to samo to moja pierwsza ciąża i każdy ból niesie milion pytań i zmartwień, że coś zaczyna się dziać nie tak. Ostatnio chodziłam do lekarza co tydzień na nadwizyty i byłam o wiele spokojniejsza, a teraz przez urlop lekarki właśnie mam 3 tygodnie przerwy.. i codziennie jakieś złe wyobrażenia I już wiem, że cokolwiek by się nie działo te myślenie nie minie, przynajmniej nie do czasu bezpiecznego terminu
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Ja tez teraz mam przerwę 3 tygodnie, ale w poniedziałek już mam wizytę i mam nadzieje, ze dotrwam. U mnie jeszcze 13 dni do bezpiecznego terminu i odliczam dzień za dniem… to najdłuższe dni w moim życiu, ponad 10 tygodni leżenia, bez wychodzenia z domu tylko na wizyty do lekarza…
Eliza2020
Ja tez tylko na wizyty...a w ktorym tyg.jestes? Jak juz wczesniej wspominalas lub jak juz pytalas, to przepraszam ale duzo nas tuJa tez teraz mam przerwę 3 tygodnie, ale w poniedziałek już mam wizytę i mam nadzieje, ze dotrwam. U mnie jeszcze 13 dni do bezpiecznego terminu i odliczam dzień za dniem… to najdłuższe dni w moim życiu, ponad 10 tygodni leżenia, bez wychodzenia z domu tylko na wizyty do lekarza…
Zobacz ile już przeszłaś tyle czasu niepewności… te 13 dni to pikuś! I jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i dotrwasz na spokojnie!Ja tez teraz mam przerwę 3 tygodnie, ale w poniedziałek już mam wizytę i mam nadzieje, ze dotrwam. U mnie jeszcze 13 dni do bezpiecznego terminu i odliczam dzień za dniem… to najdłuższe dni w moim życiu, ponad 10 tygodni leżenia, bez wychodzenia z domu tylko na wizyty do lekarza…
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Ja tez tylko na wizyty...a w ktorym tyg.jestes? Jak juz wczesniej wspominalas lub jak juz pytalas, to przepraszam ale duzo nas tu
35t1d i odliczam dzień za dniem
reklama
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Zobacz ile już przeszłaś tyle czasu niepewności… te 13 dni to pikuś! I jestem pewna, że wszystko będzie dobrze i dotrwasz na spokojnie!
To moje największe marzenie i bardzo w to wierze
Podziel się: