A może pessar się zsuwa ? Może jest źle założony? I dokładnie powiedz wszystko lekarzowi. W sumie pewnie najlepiej w poniedziałek jak będzie prowadzący oddziału bo pewnie w weekend są tylko jacyś dyżurujący ale oni też muszą zareagować . Miałaś kontrolę tego jak ten pessar tam się trzyma?
reklama
Eliza2020
Fanka BB :)
Nie nie mialam jeszxze zadnej kontroliA może pessar się zsuwa ? Może jest źle założony? I dokładnie powiedz wszystko lekarzowi. W sumie pewnie najlepiej w poniedziałek jak będzie prowadzący oddziału bo pewnie w weekend są tylko jacyś dyżurujący ale oni też muszą zareagować . Miałaś kontrolę tego jak ten pessar tam się trzyma?
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Wiem wiem, mam nadzieję ze mi odlacza KTG wiec bedzie juz latwiej
W poprzedniej ciąży jak leżałam w szpitalu to codziennie po 3 razy było to robione ktg, jeśli się nie udało to znowu, wiec przez 3 tygodnie tak mnie wymęczyło to ktg, ze szok młody też bardzo szalał podczas badania i tętno nieraz miał powyżej 180
Eliza2020
A ja caly czas, przerwa na siku i jedzenie...maly tez sie denerwuje..brzuch ugnieciony caly czas w miejscu krazka...teraz inne dziewczyny maja 6×1h na dobe podloczenie...u mnie bylo niby jakies spowolnienie, ale tu jak zmieniasz pozycje, maly ucieka, zle lezysz to nie łapie dobrzeW poprzedniej ciąży jak leżałam w szpitalu to codziennie po 3 razy było to robione ktg, jeśli się nie udało to znowu, wiec przez 3 tygodnie tak mnie wymęczyło to ktg, ze szok młody też bardzo szalał podczas badania i tętno nieraz miał powyżej 180
Eliza2020
Bylam pierwsze 2 dni, potem 6×1 godz w ciagu doby i od wczoraj do dzis do 13... cala noc prawie nie spalam pilnowalam zeby sie nie zsunelo itp.wiec dzis znowu na szczęście wrocilo te sesje 1 godzinne, ale w czasie trwania siedze i trzymam zeby zapis byl dobry... pploznej pytalam to jakies spowolnienie ale dla mnie to bardziej zly zapisA ile dni masz być tak podłączona? Współczuję, lekarz nie powiedział jaki jest tego cel?
w_karolcia
Ja jestem w szpitalu od piątku. Dostałam potwornego krwawienia i pojechałam do szpitala. Zrobił się krwiak, z szyjka i szwem dobrze. Z dzieckiem też. Może pod koniec tygodnia wyjdę.. Ale może
Eliza2020
A mnie dzis po obiedzie i po nospie zaczely swedzic dlonie, piec oczy i katar...oczy katar przeszlo rece jeszcze swedza, dostalam wapno...jak bede miala cholestaze to juz kompletna zalamka...od tylu lekow wiadomo ze watroba moze "siadac" a myslalam ze wyjde poniedzialek, wtorek do domu...
natala.bece
Trzymajcie się dzielnie!
reklama
Masakra dawajcie znać co i jak, w szpitalu na pewno nad wszystkim zapanują !
Ja miałam krwiaka w 13 tygodniu i miałam mega krwotok jak dla mnie to był szok że tyle krwi może wylecieć i...wszystko było OK. Chyba z trzy tygodnie się wchłaniał i z miesiąc jeszcze później plamiłamJa jestem w szpitalu od piątku. Dostałam potwornego krwawienia i pojechałam do szpitala. Zrobił się krwiak, z szyjka i szwem dobrze. Z dzieckiem też. Może pod koniec tygodnia wyjdę.. Ale może
Podziel się: