Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Dokładnie, czlowieka trafia szlag jak widzi ciężarne pełne energii. Albo takie z tzw patologii, pijące, palące itd które rodzą w terminie zdrowe dzieci. Też mam jedno poronienie za sobą. Myślałam, że teraz po tej ciąży będę chciała od razu 3 dziecko dopóki jeszcze tacy starzy nie jesteśmy. Ale sorki, nie. Co ja jakaś męczennica jestem żeby znowu przez ten koszmar przechodzić? A to zdrowiu nie pomaga, a trzeba mieć jeszcze siłe żeby dzieci wychować. Miałam takie momenty, że żalowałam, że wgl w ciąży jestem a potem ryczałam jak idiotka i głaskałam brzuch przepraszając córcie, że wgl tak pomyślałam u mnie w rodzinie też wszystkie kobiety normalnie wszystko znoszą, rodzą w terminie tylko ja się czuję jak jakaś inwalidka albo jakbym nie była pełnowartościową kobietą, która nie jest w stanie ciąży utrzymać. I prawda jest taka, że jesteśmy z tym zupełnie same. Nikt nas nie odciąży, nie pomoże. Facet nie wezmie od nas brzucha na tydzień. Ehhh chyba skończę ten poemat bo zaraz zacznę tu mięsem rzucać to chyba jakiś kryzys
Ja też mam kryzys, wakacje ludzie się cieszą, wyjeżdżają na wakacje, a ja siedzę jak na bombie oby tylko udało się wytrwać jeszcze 7 tygodni