Zzzzzz
Fanka BB :)
A co u Ciebie się dzieje?Ale czy to niskie ułożenie jakoś wpływało na szyjkę, powodowało rozwarcie np.?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie się dzieje?Ale czy to niskie ułożenie jakoś wpływało na szyjkę, powodowało rozwarcie np.?
A co u Ciebie się dzieje?
mam pessar, ale mam wrażenie, ze dziecko kopie nisko i boje się czy może jest już blisko szyjki i kanału rodnego i czy ucisk nie powoduje rozwarcia [emoji3525][emoji3525]
U mnie niestety w miesiąc skróciła się o połowę i skraca się dalej. Mam nadzieję że na spokojnie doczekam do wizyty 14.04, chociaż skurcze czuję codziennieMoja też 15 mm ale ja taką mam od 18 tc więc się nie skraca.Ja mam 32+3 tc synuś waży 2050.Trzymam kciuki za Was
Ja tez czuje skurcze i to czasem bardzo mocne ale nie są regularne i nie mają wpływu na szyjkę. Ja mam skurcze od jakiś 2 miesięcy więc jestem pewna ze one nie powodują skracania się szyjki .Leż duzo i odpoczywaj.Mysle ze w twojej sytuacji powinnaś mieć wczesniej wizytę .Może zadzwon do ginka i powiedz ze masz skurcze .U mnie niestety w miesiąc skróciła się o połowę i skraca się dalej. Mam nadzieję że na spokojnie doczekam do wizyty 14.04, chociaż skurcze czuję codziennie
Hej. Nie odzywam się, bo totalnie zaangażowałam się w rolę mamy i jestem zakochana w malutkiej. Jest wspaniała.@madziq23 jak Twoje maleństwo? Jesteście w domku?
Jeśli masz skurcze, a dodatkowo szyjka się skraca to radziłabym szybciej udać się się lekarza.Ja tez czuje skurcze i to czasem bardzo mocne ale nie są regularne i nie mają wpływu na szyjkę. Ja mam skurcze od jakiś 2 miesięcy więc jestem pewna ze one nie powodują skracania się szyjki .Leż duzo i odpoczywaj.Mysle ze w twojej sytuacji powinnaś mieć wczesniej wizytę .Może zadzwon do ginka i powiedz ze masz skurcze .