Ja mam nifedypinę w tabletkach, coś jak fenoterol, atosiban właśnie.
I ten atosiban nie pomaga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nifedypinę w tabletkach, coś jak fenoterol, atosiban właśnie.
Nie miałam atosibanu w ogóle, zaczęli od tej nifedypiny, która ma podobne działanie do podobnych leków na wstrzymanie, tylko tyle, że terapię mam w tabletkach, a nie w kroplówkach.I ten atosiban nie pomaga?
Szkoda, bo po magnezie też dziecko jest w jakis sposób zabezpieczone neurologicznie w razie czego.. tak mi mówiła moja lekarka i jedna z dziewczyn tutaj to potwierdziła. Oby te silniejsze leki pomogłyTylko Nospę. Nic to nie dawało. Po konsultacji i badaniu podpisałam niedawno zgodę na silniejsze leki (tokolityki).
No oby pomogły. Póki co dostałam dwie tabletki, cały czas jestem też na No-spie w kroplówce i czopkach. Nie ma poprawy na razie. Położne są w szoku, że mimo takiego miksu nie czuję się lepiej. Ale w razie co jestem na miejscu, czuję sje bezpieczniej.Szkoda, bo po magnezie też dziecko jest w jakis sposób zabezpieczone neurologicznie w razie czego.. tak mi mówiła moja lekarka i jedna z dziewczyn tutaj to potwierdziła. Oby te silniejsze leki pomogły
No oby pomogły. Póki co dostałam dwie tabletki, cały czas jestem też na No-spie w kroplówce i czopkach. Nie ma poprawy na razie. Położne są w szoku, że mimo takiego miksu nie czuję się lepiej. Ale w razie co jestem na miejscu, czuję sje bezpieczniej.
Mój lekarz tez tak mi mówił , wiec potwierdzam również działanie magnezu ma mózgSzkoda, bo po magnezie też dziecko jest w jakis sposób zabezpieczone neurologicznie w razie czego.. tak mi mówiła moja lekarka i jedna z dziewczyn tutaj to potwierdziła. Oby te silniejsze leki pomogły
O fajnieMój lekarz tez tak mi mówił , wiec potwierdzam również działanie magnezu ma mózg
Jak samopoczucie u Ciebie ? Przeszły Ci bóle brzucha ?O fajnie
A dziękuję, narazie dobrze, trochę więcej chodzę jutro mam 34 tydzień i wizytę i ogarnia mnie stres co tam u szyjki czy moja aktywność zle nie wpłynęła na niąJak samopoczucie u Ciebie ? Przeszły Ci bóle brzucha ?