Szacun za szybką decyzję o szpitalu i szacun dla dziewczyn z forum, że Cię do tego popchnęły bądź dobrej myśli teraz, jesteś pod stałą opieką, podleczą Ci ten układ moczowy i do domu wrócisz spokojniejsza i bez bóluTak, zostawili mnie w szpitalu. Tu od razu przyjmują na 3 dni na obserwację innej opcji nie ma (myślę, że chodzi o kasę), ale w sumie dobrze bo mi zrobili to badanie moczu i morfologię, wyniki błyskawiczne i reakcja. Jakbym poszła sama do lab z moczem, to na sam wynik czekałabym cały dzień ... a zanim przyszłoby mi do głowy, że to pęcherz byłabym kilka dni w dupie
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Tak, zostawili mnie w szpitalu. Tu od razu przyjmują na 3 dni na obserwację innej opcji nie ma (myślę, że chodzi o kasę), ale w sumie dobrze bo mi zrobili to badanie moczu i morfologię, wyniki błyskawiczne i reakcja. Jakbym poszła sama do lab z moczem, to na sam wynik czekałabym cały dzień ... a zanim przyszłoby mi do głowy, że to pęcherz byłabym kilka dni w dupie
kwiatek250
Oczywiście, że bardzo dobrze, ale ja chyba nie doczytałam Twojej pierwszej wiadomości po IP i zrozumiałam, że było wszystko dobrze i niepotrzebnie się martwiłaś... Chyba mam już problemy z koncentracją.Tak, zostawili mnie w szpitalu. Tu od razu przyjmują na 3 dni na obserwację innej opcji nie ma (myślę, że chodzi o kasę), ale w sumie dobrze bo mi zrobili to badanie moczu i morfologię, wyniki błyskawiczne i reakcja. Jakbym poszła sama do lab z moczem, to na sam wynik czekałabym cały dzień ... a zanim przyszłoby mi do głowy, że to pęcherz byłabym kilka dni w dupie
Bakterie w moczu przy problemach z szyjką trzeba szybko leczyć, więc nardzo dobrze sie stało, że Ciè zatrzymali i od razu podleczą. Głowa do góry zatem. Miłego dnia!
anettee2021
Zaangażowana w BB
Szacun za szybką decyzję o szpitalu i szacun dla dziewczyn z forum, że Cię do tego popchnęły bądź dobrej myśli teraz, jesteś pod stałą opieką, podleczą Ci ten układ moczowy i do domu wrócisz spokojniejsza i bez bólu
anettee2021
Zaangażowana w BB
Ja już w domu po 5 dniowej hospitalizacji. Nie ma jakiejś szalowej poprawy, ale pewnie tak już będzie. Szyjka wczoraj sprawdzona i trzyma. Efekt kroplówek jest napewno taki, ze te mniej odczuwam te twardnienia, ale co do ilości to raczej nie jest ich mniej. Mam takie pytanie do was. Czy takie delikatne napinanie prawie nieodczuwalne zaliczyć można już do twardnien/ skurczy ? Bo oprócz nich brzuch tez twardnieje na kamień ale w ciągu dnia nie jest ich dużo. Natomiast tych lekkich napinan sporo
LaviniaDahlen
Mi lekarze mówią, że czasem tak jest, że brzuch się napina, ale szyjki to nie rusza. Mnie na szczęście brzuch prawie w ogóle nie twardnieje (raz na kilka dni)Ja już w domu po 5 dniowej hospitalizacji. Nie ma jakiejś szalowej poprawy, ale pewnie tak już będzie. Szyjka wczoraj sprawdzona i trzyma. Efekt kroplówek jest napewno taki, ze te mniej odczuwam te twardnienia, ale co do ilości to raczej nie jest ich mniej. Mam takie pytanie do was. Czy takie delikatne napinanie prawie nieodczuwalne zaliczyć można już do twardnien/ skurczy ? Bo oprócz nich brzuch tez twardnieje na kamień ale w ciągu dnia nie jest ich dużo. Natomiast tych lekkich napinan sporo
linka90
Wczoraj miałam USG połówkowe. Wszystko ok. Ale dziś to brzuch jak kamień napięty :/ zastanawiam się czy to też może być wynik niestrawności i zaparć ? Od kilku dni mam problem z wypróżnieniem. Na szczęście jutro mam jeszcze normalna wizytę położnicza i poproszę o sprawdzenie czy wszystko jest ok.
Stosowałyście coś na zaparcia ? U mnie niestety hektolitry wody, suszone śliwki, jabłka, siemię lniane czy otręby nie zdały egzaminu
Stosowałyście coś na zaparcia ? U mnie niestety hektolitry wody, suszone śliwki, jabłka, siemię lniane czy otręby nie zdały egzaminu
G
guest-1713165905
Gość
Dziewczyny co to znaczy np szyjka 12mm ? Czyli że no wkładam palec z luteina dopochwowo i od razu jest macica?
Gosia903488
Jeszcze przed macica i szyjką jest pochwa i jej długość .Dziewczyny co to znaczy np szyjka 12mm ? Czyli że no wkładam palec z luteina dopochwowo i od razu jest macica?
Ale mniej więcej znaczy to, że pomiędzy pęcherzem płodowym w macicy a pochwą jest już tylko 12 mm długości szyjki.
reklama
LaviniaDahlen
Moja znajoma chwaliła sobie lactulose (nie jestem pewna jak to się pisze) taki syrop piła przed śniadaniem i przestała mieć problemyWczoraj miałam USG połówkowe. Wszystko ok. Ale dziś to brzuch jak kamień napięty :/ zastanawiam się czy to też może być wynik niestrawności i zaparć ? Od kilku dni mam problem z wypróżnieniem. Na szczęście jutro mam jeszcze normalna wizytę położnicza i poproszę o sprawdzenie czy wszystko jest ok.
Podziel się: