reklama
Sunflower01
Fanka BB :)
Nie, a jesz coś wzdymajacego albo ciężkiego? Może nawet surowe warzywa i owoce będą w jelitach robić rewolucje i od tego już może się napinać chybaDziewczyny robi wam się po jedzeniu twardy brzuch?
Może od tego co jesz... albo jesz na siedząco i to od siedzenia może się napinać. Ja czasami tak mam.Dziewczyny robi wam się po jedzeniu twardy brzuch?
No zjadłam zapiekankę bo za mną chodziła i teraz nie wiem czy mi się napina czy po prostu mam wzdęty wszystko to skomplikowane dopiero teraz zaczęłam się skupiać na swoim i wszystko mnie niepokoiNie, a jesz coś wzdymajacego albo ciężkiego? Może nawet surowe warzywa i owoce będą w jelitach robić rewolucje i od tego już może się napinać chyba
Nie jem na leżąco raczej znaczy tak leżę na boku i jem na tylku teraz wgl nie siadam bo się bojęMoże od tego co jesz... albo jesz na siedząco i to od siedzenia może się napinać. Ja czasami tak mam.
Przeszło. Jestem tylko permanentnie "pobita kijem po plecach", mam "mega okres". Cieknie tak minimalnie i tylko przy skurczach nieregularnych (skurcz,dwa co godzinę) więc za nic nie pojadę do szpitala. Może dociagne do wtorku. Jak nic załatwię sobie papiery na cc i mam gdzieś cud narodzin. Mogę czekać nawet do 41tc, ale już 10 dni mnie boli i nic nie rusza. irytacja sięga zenitu. W moim szpitalu nikt mi nie wywoła porodu jak nie mam zakażenia nawet jak wody ciekną oni czekają do końca ciąży, do 40tc. Położyli by mnie tylko na patologii na dwa tygodnie. Gdyby te wody chlusnely! Ale po kropli leci. Po godzinie wymienia się wszystko w macicy, nie mam małowodzia. Idę dalej spać dopóki mogę. Inaczej sobie wyobrażałam ciążę byłam gotowa na zgagę, bóle, żylaki wszystko ale nie na 10 dni skurczy bez efektuJuż myślałam, ze tylko ja idę na umarlakaz tym ciśnieniem hehe @KatGde ale my tu teraz będziemy przeżywać. Jejku!
Sunflower01
Możesz espumisan wziąć i zobaczysz czy pomożeNo zjadłam zapiekankę bo za mną chodziła i teraz nie wiem czy mi się napina czy po prostu mam wzdęty wszystko to skomplikowane dopiero teraz zaczęłam się skupiać na swoim i wszystko mnie niepokoi
martini6
Kurczę już myślałam, ze to wody i rzeczywiście zacznie się akcja... współczuje na pewno to mega uciążliwe... a rozwarcie nadal małe ?Przeszło. Jestem tylko permanentnie "pobita kijem po plecach", mam "mega okres". Cieknie tak minimalnie i tylko przy skurczach nieregularnych (skurcz,dwa co godzinę) więc za nic nie pojadę do szpitala. Może dociagne do wtorku. Jak nic załatwię sobie papiery na cc i mam gdzieś cud narodzin. Mogę czekać nawet do 41tc, ale już 10 dni mnie boli i nic nie rusza. irytacja sięga zenitu. W moim szpitalu nikt mi nie wywoła porodu jak nie mam zakażenia nawet jak wody ciekną oni czekają do końca ciąży, do 40tc. Położyli by mnie tylko na patologii na dwa tygodnie. Gdyby te wody chlusnely! Ale po kropli leci. Po godzinie wymienia się wszystko w macicy, nie mam małowodzia. Idę dalej spać dopóki mogę. Inaczej sobie wyobrażałam ciążę byłam gotowa na zgagę, bóle, żylaki wszystko ale nie na 10 dni skurczy bez efektu
Może to tylko tak jednorazowo. Mój lekarz mówił, że niektóre kobiety mają takie napinania się brzucha i taka jest ich uroda. Domyślam się jak to bardzo niepokoi, bo od prawie 12 tygodni z tym żyje. Najważniejsze to odpoczywać jak najwięcej, brać leki i no stres mi on szkodzi, bo wtedy znacznie więcej twardnieje, także staram sie nic nie czytać za dużo o tym i czymś zająć głowę.Nie jem na leżąco raczej znaczy tak leżę na boku i jem na tylku teraz wgl nie siadam bo się boję
Ja też jak najmniej siedzę, chociaż wstaję do jedzenia. Zobaczę jak się ma sytuacja u mnie jutro na wizycie u lekarza, bardzo chciałbym, żeby nie było źle
reklama
Masakra strasznie się wystraszyłam jeszcze boli mnie od rana kręgosłup tak nisko nie wiem czy już od leżenia czy nie bo dzisiaj leżałam cały dzień na wznak z poduszką pod tyłkiem a czytałam że przy skracającej szyjce może boleć kregoslupMoże to tylko tak jednorazowo. Mój lekarz mówił, że niektóre kobiety mają takie napinania się brzucha i taka jest ich uroda. Domyślam się jak to bardzo niepokoi, bo od prawie 12 tygodni z tym żyje. Najważniejsze to odpoczywać jak najwięcej, brać leki i no stres mi on szkodzi, bo wtedy znacznie więcej twardnieje, także staram sie nic nie czytać za dużo o tym i czymś zająć głowę.
Ja też jak najmniej siedzę, chociaż wstaję do jedzenia. Zobaczę jak się ma sytuacja u mnie jutro na wizycie u lekarza, bardzo chciałbym, żeby nie było źle
Podziel się: