reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jedzenie to mają dobre. Jak Młodego urodziłam to na deser po obiedzie drożdżówka była z kruszonką. Tyle te zupy mleczne do śniadania to nie wiem po co dają 🤷 A Ty będziesz mieć jeszcze dietę dla cukrzykow po porodzie to też ładnie wyglądało :)

i łóżka z regulacją - to jest cudowny wynalazek 😂

U nas dziś zimno i pada. Ostatnio ciśnienie to mam 90-100/60-65. Chyba, że u lekarza, to wzorowe 120/65
Ja u lekarza 140/90 🤣
Już przestali mi mierzyć tam i nakazali mierzyć w domu przed wizyta. Bo się kwalifikowalam do nadciśnienia 😁 ale sprawdzałam w domu na 2 ciśnieniomierzach. Niskie.

Ostatnia edycja:
Modelka z nadwagą i biodra jak szafa, a jak sukienki kupuję, to sie w tylku nie mieści albo za duza u gory i odwrotnie 😄

Tu się z Toba zgodzę. Ja się w tym szpitalu jak w hotelu czuję. A jeszcze teraz wprowadzili jakis program zywienie po porodzie i kobiety dostają 5 posilków. Kurde wychodzi na to, ze ja na szpitalne jedzenie oczekuję, a nie na poród 🤣

U Was też tak gorąco? I jakie macie ciśnienie dziewczyny?
Chyba raczej u mnie temperatura jest normalna, no ale mieszkam na parterze, to nie czuć u Nas wysokich temperatur😁a ciśnienie zawsze niskie 90/60 czasami 80/50. A u lekarza z nerwów wychodzi 110/80😁

Z 3h czekałam, myślałam, że przejdzie ale co chwila musiałam zmieniać wkładkę. Co najciekawsze na IP test nie pokazał, że to wody. Potem Pani doktor mnie taaaak zbadała, że poleciały bardziej plus krew...
Dzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.

Dzięki. Ja się chyba nie wywine pierwsze mocniejsze skurcze. w międzyczasie ból brzucha. Czekam jednak jeszcze. Jak będą regularne jadę.
Trzymam kciuki :) One nie muszą być idealnie regularne, tak mniej więcej i jak częściej niż co 10 minut to już w auto. Przygotuj sobie wszystko, weź sobie prysznic i odpoczywaj. I zjedz coś przed wyjściem z domu, bo w szpitalu Ci nie pozwolą. Zresztą juz po kolacji w szpitalu ;)

reklama
Do góry