reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny, położyli koło mnie kobietke po szwie, czy to normalne że Bidulka wymiotuje, wszystko ja boli do tego stopnia że aż płacze I leci jej krew? Nie wiem jak ja pocieszyć😔
Krew przywymiotach? 🤔 Czy z dołu?
Jeżeli miała narkozę to może wymiotować nawet dwa dni. Po innej operacji wymiotowałam bez końca.

reklama
Z dołu jej leci zwlaszcza jak biedna wymiotuje. Może faktycznie to po narkozie. Jak ja mogę pocieszyć dziewczyny
Wymiotuję pewnie po znieczuleniu. A krwawienie, cyz potem plamienie to normalan sprawa po założeniu szwu, oni przecież dlszyja szyjke igła, ona w ciąży jest ukrwiona. A leci przy wymiotach mocniej, bo brzuch się wtedy i mięśnie napinają.

Dziewczyny mam bakterie w pon skończyłam antybiotyk biorę jeszcze tabletki dopochwowe fluomizin jakiś czas temu miałam raz żółta wkładkę (zawsze śluz był biały) a teraz od kilku dni miałam znowu żółta wydzielinę jakieś 2-3 razy czy to może być wina leków czy dalej mam ta bakterie?tydzien temu byłam na usg nie było widać nic niepokojącego

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry