Sylvia_88
Fanka BB :)
No właśnie te ubranka czasami potrafią inaczej wyglądać jak na zdjęciu Te szpitalne i nocne koszule zamawiałam przez internet, ale bluzki do karmienia planuję na miejscu kupić. W Łodzi mam sklep Pentelkę (i z tego co wiem to rodzinna firma i szwalnie też mają w okolicy), parę ubranek tam podoba mi się. A jeśli chodzi o staniki to wybieram sie do Gorsenii (jakościowo wiem, ze są dobre, bo kupowałam tam), tylko nie wiem czy nie zaczekać jeszcze trochę, bo ponoć w ostatnich tygodniach biust potrafi jeszcze urosnąćDługo szukałam czegoś co nie kosztuje "tysiąca pesos", ciuchy do karmienia mnie przerażają. Preferuje spać nago i nie lubię koszul, piżam w domu. Dodatkowo nie wiem czemu dla ciężarnych robią idiotyczne fasony. Jedne pogrubiają inne postarzają a część ma infantylne wzory dla dzieci w pieski i słoneczka.
Teraz walczę że stanikami. Postanowiłam kupić zwyczajny z push up (tak mam teraz 80D z ex 75B) odpinany z przodu. Wszystko co kupiłam nawet te droższe i seksowne dla matek karmiących (na modelce ze sztucznymi balonami) są okropne! Nie trzymają biustu! Mają szeroki rozstaw misek! Liczyłam na dwie kule jak brzoskwinie a tu dwa kotlety mielone. Wszystko do śmieci.
A co do spania nago to w ciepłe, upalne dni każda koszula jest dla mnie za ciepła, więc nie dziwię się, ale w zimę jednak zmarzluchem jestem i coś muszę mieć na sobie