Justynka1234
Fanka BB :)
Ja też aplikuje luteine, ale już od dłuższego czasu i nie mialam nigdy takiego gestego sluzuJa mam teraz czasami śluz ale po przyjmowaniu luteiny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też aplikuje luteine, ale już od dłuższego czasu i nie mialam nigdy takiego gestego sluzuJa mam teraz czasami śluz ale po przyjmowaniu luteiny
To ci nie pomogę ja nie mam aż takich ilości czasami tylko coś się pojawi ale leżysz po aplikacji luteiny czy wstajesz? Może ona ci wypływa?A to nie jest ten czop jak jest taki gęsty śluz?:/ Biorę luteine dopochwowo i czasami jak wyciagam aplikator to aż na aplikatorze jest ten śluz.
Spokojnie, w tym tyhodni one są przez nas bardzo nieregularnie odczuwalne. Maluszki mają bardzo dużo miejsca i nie ma powodu do stresu. Dopiero koło 24tc zaczynają te ruchy być bardziej odczuwalne i regularne. Ważne, że czujesz je parę razy w ciągu dnia.Dziewczyny czuje ruchy dziecka od 19 tygodnia a od kilku dni strasznie rzadko a przecież leżę cały czas to powinnam czuć go często
To wszystko do przyzwyczajenia. Mnie już kości nie bolą. Po miesiącu leżenia. Jedynie czasami czuję ciągnięcie w dolnej części brzucha jak wstaję.Dziewczyny czy was też tak bolą kości od tego leżenia dziś rano wstałam i jest jakaś masakra
Dziewczyny, które sa na końcówce - wczoraj mówili w radio w wiadomościach, że porodu rodzinne mają odbywać się normalnie. NFZ ma sfinansować koszty środków ochrony osobistej dla osoby towarzyszacej. Nie można też wymagać robienia testy na covid wcześniej bo porod jest zdarzeniem, którego z zasady nie da się zaplanować (w sensie kiedy będzie)
Ja mam nakazane tylko leżenie. A to na pewno nie luteina, bo wczesniej mi juz wyplywala to wiem. Zapisze sie wcześniej na wizyte.To ci nie pomogę ja nie mam aż takich ilości czasami tylko coś się pojawi ale leżysz po aplikacji luteiny czy wstajesz? Może ona ci wypływa?
Tak mnie też, najbardziej biodra i nogi.Dziewczyny czy was też tak bolą kości od tego leżenia dziś rano wstałam i jest jakaś masakra