Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Hej , napiszę Ci moja chistorie w 20Dziewczyny nie mogę sobie poradzić jestem strasznie zdenerwowana pewnie dlatego że nie spałam i nerwy mi siadają jak sobie radzicie żeby nie mieć czarnych myśli? Strasznie się boję że wywołam tym poród
tyg dowiedziałam się że moja szyjka wynosi 5mm , i slowa ginekologa że nie daje dużo szans na przeżycie dziecka i że donoszę do jakiegoś konkretnego terminu. Starałam się o tą ciążę 3lata cieszyłam się jak głupia, i w jednej chwili świąt mi się zawalił przez pierwsze 3tygodnie nie spałam prawie wcale cały czas płakałam niestety jestem z tych trochę słabszych psychicznie. leżałam 14tygodni jadłam na leżąco myłam się co 3 dni byłam całkowicie uzależniona od męża serio nawet leżałam głodna i czekałam bo bałam się podejść do lodówki . Teraz jestem prawie w 35tyg zaczynam pomału funkcjonować jest ciężko wszystko boli od tego leżenia . Ślad na psychice niestety pozostał ponieważ było jeszcze po drodze podejzenie zespołu downa, hipotrofia, ale moja CÓRKA jest zdrowa i przede wszystkim już bezpieczna ❤