Pojechałaś tam bo chcesz tam rodzić? Nie wiem, coś mnie ominęło...Cała noc nie przespana, poranek z modlitwą przy muszli, pół dnia rozwolnienia, tyle nerwów i dwie minuty wizyty.
reklama
Amnesia
Fanka BB :)
Nawet przepływy przez łożysko olała? Przy cukrzycy?
Wszystko olała, nawet nie pobrała gbs, który na kartce jej zlecił.
Amnesia
Pojechałaś tam bo chcesz tam rodzić? Nie wiem, coś mnie ominęło...
Ja tam rodziłam, tam mam też lekarza, ale ze mój do 20 na urlopie, to kazał mi się przy cukrzycy co dwa tygodnie stawiać na te wszystkie badania i na tą jedną wizytę zapisać do kogoś innego, zeby wszystko sprawdził wrazie czego. W tym szpitalu chcę rodzić, akurat na tę lekarkę wszyscy narzekaja ale tylko ona miała wolny termin i myślałam, ze skoro ma tylko zrobić to, co zapisał jej na kartce to nie będzie problemu, a ta to olała. Poprostu się nie spodziewałam takiego podejścia w tym szpitalu, bo personel i położne są super.
Ja jestem wkurzona. Chyba mnie cieszy fakt, że skurcze ustały. Miałam rano i cisza. Niestety prawdopodobnie będę rodzić sama bez nikogo. Pracodawca nie chce dać Mężowi wolnego teraz bo urlopy były ustalane na początku roku. Ten chce się zwolnić musiałam mu to wybić z głowy i umówiłam, że Malec wytrzyma do 3 sierpnia. Coś myślę z że nie wytrzyma 40 tyg serio to będę się cieszyć jak stuknie już 37+0tc. Wiecie teraz ciężko o pracę ten wirus itp...
Myślę, że może mam przepowiadające skurcze tylko te nie powinny być tak bolesne i z krzyża. Niby przepowiadające mają ustąpić po zmianie pozycji i ciepłej kąpieli a tym bardziej po lekach rozkurczowych. Nic nie pomogło. Jestem załamana. W szpitalu na rodzinny wpuszczają tylko małżeństwa i ludzi o wspólnym adresie zameldowania. Może ja mam tak dziwne przepowiadające, że bolą? Nie jestem wrażliwcem ból mnie nie rusza aż tak tylko psychicznie padam na twarz.
Myślę, że może mam przepowiadające skurcze tylko te nie powinny być tak bolesne i z krzyża. Niby przepowiadające mają ustąpić po zmianie pozycji i ciepłej kąpieli a tym bardziej po lekach rozkurczowych. Nic nie pomogło. Jestem załamana. W szpitalu na rodzinny wpuszczają tylko małżeństwa i ludzi o wspólnym adresie zameldowania. Może ja mam tak dziwne przepowiadające, że bolą? Nie jestem wrażliwcem ból mnie nie rusza aż tak tylko psychicznie padam na twarz.
Ja miałam gbs w 32tc, miałam powtórzyć, ale nie pojechałam bo te skurcze miałam pierwsze i myślałam, że to już.... Wystarczy mi z 32? Teraz mam ginekologa na wakacjachWszystko olała, nawet nie pobrała gbs, który na kartce jej zlecił.
Mnie odrzuca sam zapach mlekaHehe ja mam łatwiej, mam uczucie na mleko nie tylko nietolerancja laktozy wypiję szklankę mleczka i już mam problem z głowy
bananka8686
Ja mam we wtorek 25+0To jedziemy po kolei bo ja w sobotę 25+0 musimy sie trzymac zeby wytrwac do tych 3 z przodu i wtedy na wszystko przyjdzie czas
Sunflower01
W szoku jestem. Nawet jak u nich na IP byłam to dziecko było zawsze dokładnie zmierzone i wiedziałam czy przepływy, wody itp są w porządku. Zawsze dużo uwagi każdy lekarz poświęcał. O Cebulaku i Szajnerze tylko słyszałam, że humor to mają kiepski. Tyle pieniędzy im zostawiasz i nic dalej nie wieszI jestem po wizycie. Mam mieszane uczucia co do tej pani doktor. Potraktowała mnie taśmowo. Wizyta trwała 2 minuty. Za 2 minuty zapłaciłam 180zł i do tego tylko oceniła wagę małego, sprawdziła pessar i nie sprawdziła przeplywów, łożyska, wód. Nie odpowiedziała na żadne moje pytanie. Powiem szczerze... jestem wkur...wiona!!! Co za pinda. Nie polecam jej nikomu. Nie wykonała praktycznie nic, co zapisał mój doktor. Zwróciłam jej uwagę na fakt, że mam cukrzycę ciążową, a ta mi mówi, ze waga moja i dziecka jest ok i tyle.. 160 km w obie strony i kuźwa 2 minuty wizyty. Powiem swojemu lekarzowi. U niego płacę tyle samo, a wizyta nawet 40 minut i wszystko sprawdzi, odpowie na moje pytania i jeszcze zemną żartuje, a ta to chyba ze stodoły prosto na ginekologię wzięta. Sernika nie zjedłam, bo było nie czynne ale w szpitalu cisza, pusto i panie na recepcji powiedzialy, ze porody rodzinne wstrzymane do odwołania, a w sumie po wyborach ma się wyjaśnić. A co ma do tego wybór prezydenta to pies wie. Teraz będę czekać do 20 lipca na swojego lekarza. Jeszcze 10 dni. Wiem, mogłam jej trochę wygarnąć ale byłam w takim szoku, ze mój mózg przestał na tej wizycie funkcjonować. Najważniesze, ze z malym ok. Wszystko mnie boli od tego siedzenia w aucie.
reklama
Sunflower01
PochwyA właśnie ten gbs ma być z pochwy czy odbytu?
Podziel się: