Amnesia
Fanka BB :)
No to teraz koniec żartów i jeżeli mozesz, to spróbuj się zrelaksować, wsluchać w ciało i spróbować liczyć skurcze jeżeli są. Mi najpierw odeszły wody i dosłownie po 2 minutach dostałam skurczy i nie tylko takich silnych jak na okres ale również w krzyżu. Skoro nie przechodzą po prysznicu lub same też nie ustępują, to czas by to sprawdzić zwłaszcza, ze to 36 tydzień skończony ale nie skończony 37. Prawdopodobnie zostałabyś zatrzymana w szpitalu gdyby na ktg wyszlo, ze poród już nadchodzi, bo w tym tyg nie zatrzymują porodu ale też nie będą Cię trzymać jezeli nic złego się dziecku nie dzieje. Jestem w szoku jak to szybko u Ciebie ruszyło po przepowiedni lekarza. Ja chyba nie pojadę w piątek do tej doktorki tylko poczekam do 20 lipca na swojego lekarza, bo jak ta coś uzna za "nie normę" to ja oszaleje i jeszcze tego samego dnia urodzę.
Będzie dobrze. Obserwujesz siebie już cały dzień i napewno zauważyłaś kiedy ból się nasila. Czasami lepiej pojechać i sprawdzić niż się stresować. Wiem, ze te rady to o tyłek wytłuc ale teraz jesteś najważniejsza Ty i dziecko.
Będzie dobrze. Obserwujesz siebie już cały dzień i napewno zauważyłaś kiedy ból się nasila. Czasami lepiej pojechać i sprawdzić niż się stresować. Wiem, ze te rady to o tyłek wytłuc ale teraz jesteś najważniejsza Ty i dziecko.