reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Nooo w małzeństwie wszystko jest wspólne ale mój maż uważa, ze pierdoly i rzeczy zbędne to już trzeba kontrolować, a z nas dwojga ja mam najmniej ubrań i perfum 😄

reklama
Nooo w małzeństwie wszystko jest wspólne ale mój maż uważa, ze pierdoly i rzeczy zbędne to już trzeba kontrolować, a z nas dwojga ja mam najmniej ubrań i perfum 😄
Muszę założyć tajne konto! Mój marudzi jak wydaje nawet własne pieniądze xD a na rzeczy Wiktora to już nie powiem ile poszło pierwsze dziecko więc kupowałam za dużo ciuchów już od 6tc 🤣 na wózku oszczędził ale teraz się nie dam! Na gwiazdkę kupuje mu elektryczne audi Q8! Jestem w tym aucie dla dzieci zakochana!

Ogólnie będę mieć dziś sport. Muszę odkurzyć podłogi i umyć... Do tego świetnie wyglądać. Moja kochana Teściowa przyjdzie odwiedzić synka (jej synka) z nudów. Generalnie ma mnie i jego w głębokim poważaniu, ale musi zrobić rekonesans z jego siostrą co zmieniliśmy w sypialni (łóżeczko, szafy...). Kurde od szpitala nawet się nie zapytała jak się czuję i jak dziecko... Mam na nią alergię...

Wspaniały! Chciałam ten model jak diabli! Moja Teściowa tylko się wtrącała, że za dużo kasy by poszło na 4w1 (grosza nie dołożyła)🤣 junama mmmmm... Mercedes! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Teraz jeszcze bardziej żałuję 😁
Słuchaj zrobiłam interes roku przyjechałam do Łowicza w moje rejony tu jest naprawdę tanio. Wózek spacerówka nosidełko razem z bazą 3100 zł. 😊👏👌 Ostro tanio udało mi się kupić!!

Ogólnie będę mieć dziś sport. Muszę odkurzyć podłogi i umyć... Do tego świetnie wyglądać. Moja kochana Teściowa przyjdzie odwiedzić synka (jej synka) z nudów. Generalnie ma mnie i jego w głębokim poważaniu, ale musi zrobić rekonesans z jego siostrą co zmieniliśmy w sypialni (łóżeczko, szafy...). Kurde od szpitala nawet się nie zapytała jak się czuję i jak dziecko... Mam na nią alergię...

Wiesz, gdy ja potrzebowałam pomocy przy córce, bo lezę od 23tyg ( moja teściowa nie pracowała z powodu wirusa od poczatku kwietnia do końca czerwca) poprosiłam ja o pomoc. Powiedziała, ze lepiej nie, bo maż pracował, dzieci podobno objawów Covid 19 nie mają i ona się boi. A co ja miałam powiedzieć? Chciałam ratować nienarodzonego syna, córka dwa lata potrzebowała opieki (na ktora z mojej strony słabo z powodu lezenia mogła liczyć). Maż wzial urlop. Teraz chce zeby do niej jeździć i wciaż dzwoni i pyta "kiedy przywieziecie mi moją wnusie?" Ostatnio sie wkurzyłam i powiedziałam, ze gdy potrzebowała "wnusia" babci, to jej nie było, a teraz już pomocy nie potrzebuje, bo sama sobie radzę. Teściowe czasami są jak zaraza. Gorsza niż ten covid caly. Albo są jego starym szczepem i to od nich zmutował. 😤

Muszę założyć tajne konto! Mój marudzi jak wydaje nawet własne pieniądze xD a na rzeczy Wiktora to już nie powiem ile poszło pierwsze dziecko więc kupowałam za dużo ciuchów już od 6tc 🤣 na wózku oszczędził ale teraz się nie dam! Na gwiazdkę kupuje mu elektryczne audi Q8! Jestem w tym aucie dla dzieci zakochana!
Mamy audi dla Młodego. Bo tata ma audi to. syn tez musial mieć i śmiga do okoła domu. Polecamy :)

Nie można poczekać że ściąganiem pessara? Gdzieś czytałam, że komuś przed porodem ściągali (tutaj?)
Zakwasy, niestety. Ja wczoraj zrobiłam tylko 5min spaceru wieczorem. Czuje, że mam słabe ciało.
Musisz pochwalić się jaki wózek wybierzecie 😁😁 my szukaliśmy 4w1 z tą bazą izocośtam do fotelika. Wybrałam babyactive mommy Gold ciemny, że złotą ramą. Dla dziewczynki był super ten w kwiaty model peony. Nooo, ale nam wskoczył syn 🤣
Ruchy bolą, czym większy bobas tym gorzej. Teraz leżę w łóżku i myślę... On zaśnie jeszcze? Czy już mam wstawać bo spać nie dam rady...
Mój zawsze zaczyna zabawę w okolicach 19 do 22 a potem zabawa rozkręca się na całego o północy i tak do 2😁😂😂😂 śmieje się, że to w ojca, bo mąż to też nocny amator i zawsze siedzi do bardzo późna 😂😂😂😂

reklama
Wiesz, gdy ja potrzebowałam pomocy przy córce, bo lezę od 23tyg ( moja teściowa nie pracowała z powodu wirusa od poczatku kwietnia do końca czerwca) poprosiłam ja o pomoc. Powiedziała, ze lepiej nie, bo maż pracował, dzieci podobno objawów Covid 19 nie mają i ona się boi. A co ja miałam powiedzieć? Chciałam ratować nienarodzonego syna, córka dwa lata potrzebowała opieki (na ktora z mojej strony słabo z powodu lezenia mogła liczyć). Maż wzial urlop. Teraz chce zeby do niej jeździć i wciaż dzwoni i pyta "kiedy przywieziecie mi moją wnusie?" Ostatnio sie wkurzyłam i powiedziałam, ze gdy potrzebowała "wnusia" babci, to jej nie było, a teraz już pomocy nie potrzebuje, bo sama sobie radzę. Teściowe czasami są jak zaraza. Gorsza niż ten covid caly. Albo są jego starym szczepem i to od nich zmutował. 😤
Ostatnie zdanie mnie rozśmieszyło! Teściowo ty stary Covidzie!
Posprzątane. Jakoś tam. Ale plecy mnie bolą w krzyżu jak chol... Jestem wrakiem człowieka

Do góry