A test oksytocynowy robili Ci szpitalu? Podobno czasem trzeba robić prywatnnie przed przyjęciem.Mnie się porod sam nie zaczął. Musial być wywoływany, w domu mogłam do grudnia czekać
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Amnesia
Hejka, mój zapał do chodzenia i funkcjonowania zakończył się na drugi dzień jak nie mogłam wstać z łóżka takie mam zakwasy jedziemy dziś oglądać wózek nie mam pojęcia jak dam radę naprawdę ciężko mi funkcjonować i leżę cały czas. Kurde dziewczyny też czujecie takie bolesne ruchy swoich dzieciaczków bo mi nieraz aż łzy lecą tak boli mi chce zdjąć pessar 23lipca i powiedział że mogę rodzić nawet tego samego dnia to już niedługo
Bolesne ruchy, kopanie, rozciaganie i w wiercanie się w nasze biedne wąskie miednice zeby je rozepchać hehe no właśnie mi chciał ściągnąć 20 lipca ale powiedziałam, że chciałabym w skonczonym 37tyg czyli zrobi to tydzień później 27. Mi też wróży poród tego samego dnia bo teraz miałam rozwarcie na jego gruby, luźny paluch, to po ściągnięciu przepowiada 5cm. Czyli obie będziemy na wylocie i ciekawe która będzie pierwsza
Sunflower01
Nie. Pierwsze słyszę. Może dlatego, że na cito było wywoływanieA test oksytocynowy robili Ci szpitalu? Podobno czasem trzeba robić prywatnnie przed przyjęciem.
Amnesia
I jak dziewczyny chwale się !!!
Ale fuuuraaaa! Szkoda, ze mnie nikt w takich luksusach wozić nie chce
Sunflower01
LamborghiniI jak dziewczyny chwale się !!!
Wspaniały! Chciałam ten model jak diabli! Moja Teściowa tylko się wtrącała, że za dużo kasy by poszło na 4w1 (grosza nie dołożyła) junama mmmmm... Mercedes!I jak dziewczyny chwale się !!!
Teraz jeszcze bardziej żałuję
Te wzmianki o grubych paluchach mnie dobijają zgonBolesne ruchy, kopanie, rozciaganie i w wiercanie się w nasze biedne wąskie miednice zeby je rozepchać hehe no właśnie mi chciał ściągnąć 20 lipca ale powiedziałam, że chciałabym w skonczonym 37tyg czyli zrobi to tydzień później 27. Mi też wróży poród tego samego dnia bo teraz miałam rozwarcie na jego gruby, luźny paluch, to po ściągnięciu przepowiada 5cm. Czyli obie będziemy na wylocie i ciekawe która będzie pierwsza
reklama
Cholera my mamy wspólneA ja tam pierdziele, miałam nie kupować wózka, bo mi mąż nagadał, ze po córce będzie itp i z tej zazdrości sama dzisiaj pojadę obejżeć i jak przyjedzie to kupię. A co sobie będę! W koncu na
moim koncie jest moja wyplata, a nie jego
Podziel się: