reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
I jak dziewczyny chwale się !!! 😊

Załączniki

• 20200704_114939.jpg
    20200704_114939.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 67
  • received_298096044714833.jpeg
    received_298096044714833.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 63
Hejka, mój zapał do chodzenia i funkcjonowania zakończył się na drugi dzień jak nie mogłam wstać z łóżka takie mam zakwasy 🙉 jedziemy dziś oglądać wózek nie mam pojęcia jak dam radę naprawdę ciężko mi funkcjonować i leżę cały czas. Kurde dziewczyny też czujecie takie bolesne ruchy swoich dzieciaczków bo mi nieraz aż łzy lecą tak boli 😔 mi chce zdjąć pessar 23lipca i powiedział że mogę rodzić nawet tego samego dnia 😱 to już niedługo

Bolesne ruchy, kopanie, rozciaganie i w wiercanie się w nasze biedne wąskie miednice zeby je rozepchać hehe no właśnie mi chciał ściągnąć 20 lipca ale powiedziałam, że chciałabym w skonczonym 37tyg czyli zrobi to tydzień później 27. Mi też wróży poród tego samego dnia bo teraz miałam rozwarcie na jego gruby, luźny paluch, to po ściągnięciu przepowiada 5cm. Czyli obie będziemy na wylocie i ciekawe która będzie pierwsza🤩

Bolesne ruchy, kopanie, rozciaganie i w wiercanie się w nasze biedne wąskie miednice zeby je rozepchać hehe no właśnie mi chciał ściągnąć 20 lipca ale powiedziałam, że chciałabym w skonczonym 37tyg czyli zrobi to tydzień później 27. Mi też wróży poród tego samego dnia bo teraz miałam rozwarcie na jego gruby, luźny paluch, to po ściągnięciu przepowiada 5cm. Czyli obie będziemy na wylocie i ciekawe która będzie pierwsza🤩
Te wzmianki o grubych paluchach mnie dobijają 🤣 zgon 🤣

reklama
Do góry