Rok temu kupiłam sobie fokę combi. Jak zawsze kobieta jest pokrzywdzona. Chciałam strasznie kupić sobie dużego fiata do remontu. Strasznie kocham samochody i zabawę w picowanie. Teraz zmusilam męża do sprzedaży jego Toyoty bo potrzebuje tanie małe auto najlepiej fabię na fabryczny gaz na dojazdy do pracy. Wszystkie nasze auta mają w dowodzie moje dane xD biedny facet.Mamy audi dla Młodego. Bo tata ma audi to. syn tez musial mieć i śmiga do okoła domu. Polecamy
reklama
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Przepraszam mój mąż mnie teraz poprawił 2950zl za wszystko bo jeszcze się targowal a i jeszcze dostaliśmy lusterko abym małą widziała jak będzie z tylu. No też mi się wydaje że bardzo tanio.Gadasz? U mnie chcieli za wszystko tysiąca więcej niż piszesz!
Nooo nie! Gdybym wiedziała kazałbym Ci kupić też dla nas w tej cenie u nas można kupić tylko gondolę że spacerówką (patrzę i 2999,00) 2w1Przepraszam mój mąż mnie teraz poprawił 2950zl za wszystko bo jeszcze się targowal a i jeszcze dostaliśmy lusterko abym małą widziała jak będzie z tylu. No też mi się wydaje że bardzo tanio.
Ostatnia edycja:
Aniteczka31
Powtórzyłam dziś mocz leukocyty 1-3 bakterie nieliczne chore to wszystko :/ na posiewy prwnie z 3-4 dni czekania
Paulaa1987
To już masz wyniki w normie - bakterie często się pojawiają, bo mocz jsk pobierasz od razu nie jest badany, tylko leży w laboratorium zanim się za niego zabiorą, wiec te bakterie się w tym czasie tam tworzą, plus mocz jak pobierasz to zbiera trochę bakteri z krocza, wiec o to się nie martw, u mnie w laboratorium do 5 leukocytów to jest norma, ja mam prawie w każdym badaniu moczu nieliczne bakterie i lekarz zawsze mówi, ze wyniki perfektoPowtórzyłam dziś mocz leukocyty 1-3 bakterie nieliczne chore to wszystko :/ na posiewy prwnie z 3-4 dni czekania
Aniteczka31
No woasnie mój lekarz tez mówi ze jak może być infekcja jak leukocyty w normie tylko ten posiew mnie martwi ze nagle bakteria szpitalna podejrzenie a byłamTo już masz wyniki w normie - bakterie często się pojawiają, bo mocz jsk pobierasz od razu nie jest badany, tylko leży w laboratorium zanim się za niego zabiorą, wiec te bakterie się w tym czasie tam tworzą, plus mocz jak pobierasz to zbiera trochę bakteri z krocza, wiec o to się nie martw, u mnie w laboratorium do 5 leukocytów to jest norma, ja mam prawie w każdym badaniu moczu nieliczne bakterie i lekarz zawsze mówi, ze wyniki perfekto
W tym szpitalu no nic wzięłam już i tak antybiotyk od dzisiaj to najwyżej go wezmę i zobaczę jaki wyjdzie posiew drugi
To masz wg mnie ok wynik...to normalne w ciąży...pogadaj z lekarzem o tymu mnie to gorzej bo bakterie liczne a leukocyty to 500 i 10-20 w polu widzenia...aby w poniedziałek był w końcu ten wynik posiewu w przychodni...Powtórzyłam dziś mocz leukocyty 1-3 bakterie nieliczne chore to wszystko :/ na posiewy prwnie z 3-4 dni czekania
Jeśli lekarz zalecił antybiotyk, to bierz, lepiej zaradzić i mieć z głowyNo woasnie mój lekarz tez mówi ze jak może być infekcja jak leukocyty w normie tylko ten posiew mnie martwi ze nagle bakteria szpitalna podejrzenie a byłam
W tym szpitalu no nic wzięłam już i tak antybiotyk od dzisiaj to najwyżej go wezmę i zobaczę jaki wyjdzie posiew drugi
Aniteczka31
O to rzeczywiście sporo a masz jakieś objawy?To masz wg mnie ok wynik...to normalne w ciąży...pogadaj z lekarzem o tymu mnie to gorzej bo bakterie liczne a leukocyty to 500 i 10-20 w polu widzenia...aby w poniedziałek był w końcu ten wynik posiewu w przychodni...
reklama
Właśnie nie mam, nic mnie nie piecze itd...uplawy mam normalne jak przy luteinie...i sama byłam zdziwiona, że to wyszło w moczu...O to rzeczywiście sporo a masz jakieś objawy?
Mam wyniki posiewu, ale kompletnie nic z tego nie rozumiem... Że wynik ujemny, ale wyhodowano florę mieszanych drobnoustrojów w mianie 10^3 ...
Podziel się: