reklama
Pszczoła2020
Fanka BB :)
Ja mam czasem bóle kolan i nauczyłam się że jak przy pierwszym bólu nie wezmę apapu to kończy się na ketonalu. Tak samo działam w ciąży- jak tylko kolano zacznie to biegnę po apap i wystarcza jedna tabletka, jak dam się temu rozhulać to już muszę wziąć 2tabletki. To wciąż lepiej niż ketonal.ja od wczoraj walcze z migrena wczoraj apap o 21 o dzis o 9. Mam wyrzuty sumienia, ale bol okropny prawie spac nie moglam
...przy chorobie w 2trymestrze brałam 6tabletek apapu na dobę bo nie mogłam zbić temperatury. Max to 8. Bierz spokojnie, cierpienie nikomu nie służy, ani tobie ani dziecku
Magdalenka16
Chodzić to mogłabym i to chetnie tylko żeby to nie miało negatywnego wpływu na szyjkę. Boli i kuje mnie w kroku jak chodzę.Prży leżeniu jest ok tylko przy przywracaniu się z boku na bok tez boli.Magdalenka16, nie zadręczaj się tym chodzeniem, trochę ruszać się musisz, bo inaczej nabawisz się zakrzepicy. Nie da się tak ciagle leżeć.
Magdalenka16
U mnie w szpitalu w związku z koronawirus wprowadzili zakaz odwiedzin. Zaczynam się bać tego koronawirusa :/
Alleksandra20
No to zaczynamyU mnie w szpitalu w związku z koronawirus wprowadzili zakaz odwiedzin. Zaczynam się bać tego koronawirusa :/
Ale z powodu zwykłej grypy już powinien być miesiąc temu ten zakaz
akacjova89
Czy Tobie lekarz też już nie mierzy szyjki z racji zaawansowanej ciąży?W sobotę wskakuje 36 tydzień - wizyta w poniedziałek . To z plusów .
A z minusów jestem chora - biorę amoksiklav
I umówiłam się jutro do kardiologa , bo coś mi ciśnienie skacze - szczególnie to drugie - mam ponad 90 A przez całą ciąże nie miałam z nim problemów . To teraz się znowu coś musiało przyplątać
Jak nie urok to sraczka i tak w kółko
KiniakB
Ja w szpitalu tez chodzilam na badania, talerzyk odniesc, wc, prysznic etc i lezalam, a teraz w domu to mi sie wydaje ze malutko chodze strasznie, juz wolalam te krotkie spacerki w szpitalu bo tu mi sie wrecz nie chce pochodzic po pokoju bez celu :/ no ale jak trzeba to trzeba, ale kiepsko mi idzie, macie jakies alternatywy czy po prostu wstajecie i robicie spacerki po domu?
Pszczoła2020
Mam miband który mierzy kroki. Mimo że głownie leżę i nie wychodzę z domu to ponad 1000kroków dziennie robię Nie byłam tego świadoma!Ja w szpitalu tez chodzilam na badania, talerzyk odniesc, wc, prysznic etc i lezalam, a teraz w domu to mi sie wydaje ze malutko chodze strasznie, juz wolalam te krotkie spacerki w szpitalu bo tu mi sie wrecz nie chce pochodzic po pokoju bez celu :/ no ale jak trzeba to trzeba, ale kiepsko mi idzie, macie jakies alternatywy czy po prostu wstajecie i robicie spacerki po domu?
Feline88
Czy Tobie lekarz też już nie mierzy szyjki z racji zaawansowanej ciąży?
Ostatnio jak byłam w 34 tc to nie mierzył - zbadał tylko ręcznie i tyle .
Zapytam go w poniedziałek - zobaczę co powie .
reklama
KiniakB
Wow :O to ja nawet 500 nie robie tak mi sie wydaje, zaczne chodzic z krokomierzem w telefonie bo 1000 to ladny wynik jak na lezakowanieMam miband który mierzy kroki. Mimo że głownie leżę i nie wychodzę z domu to ponad 1000kroków dziennie robię Nie byłam tego świadoma!
Podziel się: