Cookie_
Moderator
My się śmiejemy, że nasza od małego na wszystko w tyłkuTrzymamy kciuki 7.02
Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że moja też nie będzie chciała się obrócić, jakaś leniwa chyba jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My się śmiejemy, że nasza od małego na wszystko w tyłkuTrzymamy kciuki 7.02
Ja mam jakieś dziwne przeczucie, że moja też nie będzie chciała się obrócić, jakaś leniwa chyba jest.
Czekamy! Wszystko pięknie, brawo.07.02.2020 powitamy ją na świecie.
Dokladnie dlatego nie jestem pewna czy ten lekarz dobrze to mierzy ja mialas 23mm a teraz po 6dniach leżenia mam niby 30mm, nie wiem czy to jest wiarygodneSzyjka na różnych badaniach może mieć raz w tą raz w tą parę mm więcej ale żeby raz 2 a raz 4cm to nie ogarniam...
A wcześniej leżałaś? Bo biorąc pod uwagę błąd pomiaru to jeden mógł zanizyc o 2 mm a drugi zawyżyć i różnica jest ledwie 3mm. A to już możliwe. Mi się waha od 2.3 do 2.7Dokladnie dlatego nie jestem pewna czy ten lekarz dobrze to mierzy ja mialas 23mm a teraz po 6dniach lerzenia mam niby 30mm, nie wiem czy to jest wiarygodne
Możliwe jeśli jednego dnia np pęcherz się uwypuklił i wszedł na szyjkę a kolejnego nie.Dokladnie dlatego nie jestem pewna czy ten lekarz dobrze to mierzy ja mialas 23mm a teraz po 6dniach lerzenia mam niby 30mm, nie wiem czy to jest wiarygodne
Nie do końca się z tym zgodzę, bo w pierwszej ciąży leżałam na początku i od 32 tc a dziecko odwróciło się. Teraz do 7 mies pracowałam i później dopiero więcej leżałam a mała cały czas nie była zainteresowana obrotem. Także to loteriaMoje drugie dziecko było ułożone miednicowo, trzecie w aktualnej ciazy na ostatnich badaniach tez, co nie spodobało mi się, bo liczę na vbac. Ma czas się odwrócić, 30 tc. Lekarz zalecał spacery. Pozycja leżąca na pewno nie sprzyja prawidłowemu położeniu dziecka, tyle ze ja aż tak plackiem nie leżę, nie mam takich zaleceń. No cóż, zobaczymy, jak sobie powtarzam, żeby tylko ludzie takie problemy w ciazy mieli.