reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mi keto y wychodzą jak jestem głodna w nocy, to rano mam jak w banku. A cukier wysoki. Wtedy widać że coś bez sensu się najadłam, nieskuteczne a wysokoweglowodanowo.

Dzięki Cookie. Mi nosem kręci ale też zwiększać każe jak 3 dni pod rząd albo przez tydzień kilka razy się trafi powyżej 92.

reklama
Maż mi zakupił te paski ketony we i sama będę mierzyć . Z dobrym wiadomości to pomiar cukru po 3 głównych posiłkach był dobry. Po śniadaniu 96 po obiedzie 87 po kolacji 110. Może niekonieczna będzie insulina ☺

Dziewczyny jak lecie ciągle to boli was kręgosłup w odcinku ledzwiowym? Mnie czasami zaboli i jest to ból ciągły po zmianie pozycji ustępuje na chwile albo dłużej. Mówicie ze niebezpieczne są bóle krzyżowe i nie wiem czy to te które ja mam to niebezpieczne czy tylko od leżenia bo leżę juz 3 tydzień. .

Dziewczyny jak lecie ciągle to boli was kręgosłup w odcinku ledzwiowym? Mnie czasami zaboli i jest to ból ciągły po zmianie pozycji ustępuje na chwile albo dłużej. Mówicie ze niebezpieczne są bóle krzyżowe i nie wiem czy to te które ja mam to niebezpieczne czy tylko od leżenia bo leżę juz 3 tydzień. .
Mnie też czasami pobolewaja plecy w części ledzwiowej i wydaje mi się że to właśnie od nadmiaru leżenia, tak to sobie tłumacze.

Hej dziewczyny ja po wizycie... Jak szla. Szyjka tak szla.. Az tu nagle 35 tydz szyjka stoi w miejscu... Coś czuję że się tam dokładnie zaszyła😁😁😁 dodatkowo mam mało wód płodowych.. Szaleja cukry,.. Wiec nest tydz ktg 2 razy i zobaczymy co dalej.. Jeśli bd dobrze to za 2 tyg sxiaganie szwu.. Wtedy 4 5 dni szpotal... I sobie moje dziecię dalej Bd decydowali... Stres gorszy niż 10 tug temu..

Wg mnie od leżenia, bóle krzyżowe nie są ciągle tylko przy skurczu jest ból który promieniuje w dół

Myszka zazdroszczę tego tygodnia ciąży ☺ pozostalym dziewczynom tez... jak chciałabym juz być tak daleko. A nie myśleć co chwila o twardnieniach o bólach i o szyjce. Mam nadzieje ze i ja dotrwam do bezpiecznego terminu ☺

Magdalena zleci raz dwa.. Zajmi się wyprawka przez internet.. Będzie dobrze.. Wyznacz małe cele... Male. Tygodnie.. Każda prawie ma twardnienia i szyjke.. Nie jestesljedyna:) pójdzie z górki..

reklama
Tak.tak. pamiętałam o Tobie. Obie w podobnym terminach ☺ oby jak najdłużej. Brzuch nadal twardnieje niestety pomIMO lekow. Jak wstaje z łóżka to ciągnie i musze lekko się przechylić do przodu wtedy mniej ciągnie. Tzn brzuch trochę poniżej pepka miękki tylko jakieś 10 cm poniżej pęka czyli nisko jest twardy. Czy to dalej jest to twardnienie? Chce mieć jakas aplikacje ktora przystawie do brzucha i pokaże czy twardnienie czy skurcz. Zauważyłam że jak chce mi się siku to wtedy brzuch twardnieje bardziej . A czasami czuje takie cierpienie macicy w środku ale jak dotykamień o brzuch miękki. Tez nie wiem co to jest 😕

Do góry