Magdalenka16
Fanka BB :)
Oby masz Ty pessar mam 2 dni i juz infekcja. Wszystko idzie nie tak . No jak tutaj mam być dobrej myśliJak z zielonym to może być infekcja. Zgłoś lekarzowi niech da globulki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby masz Ty pessar mam 2 dni i juz infekcja. Wszystko idzie nie tak . No jak tutaj mam być dobrej myśliJak z zielonym to może być infekcja. Zgłoś lekarzowi niech da globulki
Będzie dobrze masz pessar globulki pomogą. Ja lezalam od 6tc do 13 tc I później od 23 do 37 bez żadnego wspomagania. Niestety nic nie użyłam w ciazy I ani dnia sie nia nie cieszyłam bo urodziłam 37 i 0 dni.Oby masz Ty pessar mam 2 dni i juz infekcja. Wszystko idzie nie tak . No jak tutaj mam być dobrej myśli
To współczuję to jest moja druga ciąża i od początku z problemami. Na początku ogromny torbiel wielkości pomarańczy. Do tego plamienia. Ale skończyło się dobrze. Teraz od 20 tyg takie sensacje . Gdy już godze się ze wszystkim to znowu coś niedobrego się dzieje. Juz chce żeby był Maj żebym normalnie urodziła jak inne kobietki i w końcu chce normalnie żyć.Będzie dobrze masz pessar globulki pomogą. Ja lezalam od 6tc do 13 tc I później od 23 do 37 bez żadnego wspomagania. Niestety nic nie użyłam w ciazy I ani dnia sie nia nie cieszyłam bo urodziłam 37 i 0 dni.
Zwykłym, gdyby miał dokonać dopochwowe go musiałby go zdjąć i ponownie zakładać. Na zwykłym widzi, że wszystko pozamykane jest i szyjka długa.Ale na jakim usg?Przez brzuch czy dopochwowo?
Pomysl, ze druga ciąża A przede mna druga , na którą się ciężko zdecydować. Głowa do góry:*To współczuję to jest moja druga ciąża i od początku z problemami. Na początku ogromny torbiel wielkości pomarańczy. Do tego plamienia. Ale skończyło się dobrze. Teraz od 20 tyg takie sensacje . Gdy już godze się ze wszystkim to znowu coś niedobrego się dzieje. Juz chce żeby był Maj żebym normalnie urodziła jak inne kobietki i w końcu chce normalnie żyć.
Jak 7 lat nie mogłam się zdecydować na ciążę. A gdy w końcu podjęliśmy decyzję i szczęśliwie zaszłam to spotyka mnie coś takiego ciągle mam pod górkę. Jeszcze sYjki nie byłaby takim problemem ale najgorsze są te twardnienia brzucha i bol podbrzusza. Siłach chodzę często i nie ma tam specjalnie duzo. Do tego po nocy taki gesty lekko zielity sluz. Można się zalamacPomysl, ze druga ciąża A przede mna druga , na którą się ciężko zdecydować. Głowa do góry:*