akacjova89
Fanka BB :)
Ja biorę magvit b6, 2 tabletki dziennie. Poziom magnezu mam w normie, więc lekarz powiedział, że taka dawka wystarczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz dopiero sobie pomyślałam czy przy pessarze można zakładać wziernik i pobrać wymaz z szyjki? Nie pogorszy się przy tym szyjka?Po obchodzie jestem .zgłosiłam ten mój problem z wydzielina i lekarka ma jutro pobrać wymaz z szyjki macicy znów. Miałam ostatnio robiony 19go o grudnia przed założeniem pessara i był ujemny. A teraz znów. Niech tak będzie jutro pobiora przez weekend poleze w szpitalu i we wtorek będzie wiadomo czy ujemny czy coś rośnie . Miałam jutro wyjść do domu ale tak musi być najwidoczniej ☺ a w szpitalu to ja jednak lepiej się czuję psychicznie bo jak coś to mi pomogą. Gdybym nie miała w domu drugiego dziecka to mogłabym tutaj leżeć do końca aby było bezpiecznie.
Sppkojnie[emoji6] można..A teraz dopiero sobie pomyślałam czy przy pessarze można zakładać wziernik i pobrać wymaz z szyjki? Nie pogorszy się przy tym szyjka?
To niech sprawdzą. Ciekawa jestem. Oby tylko trzymał i żeby szyjka się nie skróciła.Sppkojnie[emoji6] można..
Wziernika nie wkłada się do szyjki tylko przed nią. Przy okazji pewnie sprawdza jak pessar[emoji4]