U
użytkownik 902
Gość
Od 6 cm rozwarcia do urodzenia Młodego 45minutAaaa....gratulacje[emoji8] mówisz że Pendolino jechałaś??[emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od 6 cm rozwarcia do urodzenia Młodego 45minutAaaa....gratulacje[emoji8] mówisz że Pendolino jechałaś??[emoji39]
Od 6 cm rozwarcia do urodzenia Młodego 45minut
Super tylko się cieszyć , też bym tak chciałaMasakra, nie zdążyłam ani pod prysznic, ani na piłkę, ledwo kawałek zapisu ktg było, położna mi wkłucie na skurczach co 40 sekund robiła [emoji16] i zestaw rozkładała jak już praktycznie rodziłam
Jakie objawy miałaś przed wyjazdem do szpitala? Mój pierwszy poród też był ekspresowy i gdyby nie plamienie to bym nie jechała do szpitala (skurcze były, ale ich nie czułam). Jak już się akcja rozwinęła na dobre to skurcze miałam prawie że bez przerw.Masakra, nie zdążyłam ani pod prysznic, ani na piłkę, ledwo kawałek zapisu ktg było, położna mi wkłucie na skurczach co 40 sekund robiłai zestaw rozkładała jak już praktycznie rodziłam
Gratuluję! wkoncu rozpakowaniNo to ja też już po. Dziś o 13:15 ekspresem na świat przyszedł Maciuś. 3360g i 55cm długości
Ja byłam w szpitalu. Ale plamienie żywą krwią i skurcze- jak to zgłosiłam to mnie zbadali i wysłali na porodówkęJakie objawy miałaś przed wyjazdem do szpitala? Mój pierwszy poród też był ekspresowy i gdyby nie plamienie to bym nie jechała do szpitala (skurcze były, ale ich nie czułam). Jak już się akcja rozwinęła na dobre to skurcze miałam prawie że bez przerw.
Gratuluję! Zaglądam po weekendzie na forum a tu takie wspaniałe wiadomościNo to ja też już po. Dziś o 13:15 ekspresem na świat przyszedł Maciuś. 3360g i 55cm długości