reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Fajnie Wam dziewczyny. U nas masakra w dzien ale wazne ze spimy w nocy. Z corka noce i dzien byly koszmarne przez pierwsze. 3 msce

O jacie, ja nie pamietam zebym spala wiecej niz trzy godziny ciągiem :(
Basia jak tak purta to moze sprobuj mu dac delicol, a ma strzelajace kupy?? W sensie takie glosne z baczkami? ;p

Dziewczyny a jak dlugo przy karmieniu bedzie wyciek mleka z drugiego cyca? Jestem tym wykonczona ;p jak nie mam stanika to wszystko mokre jakby z prania wyciagniete :/

@Audia20 polozna mówiła ze dobrze ze puszcza baki. Nie płacze przy tym. Czasami bak jest mokry. Daje mu priobiotyk. Ale kupię to. On jest na cukry?
A co.do laktacji pp.3.mscu powinna siw ustabilozowac. Jak dziecko je regularnie. Ja np nie ściągam w ogole stanika. W dzien chodze w sztywnym do karmienia plus wkladki a w nocy spie w cienkim plus wkladki.

@Audia20 polozna mówiła ze dobrze ze puszcza baki. Nie płacze przy tym. Czasami bak jest mokry. Daje mu priobiotyk. Ale kupię to. On jest na cukry?
A co.do laktacji pp.3.mscu powinna siw ustabilozowac. Jak dziecko je regularnie. Ja np nie ściągam w ogole stanika. W dzien chodze w sztywnym do karmienia plus wkladki a w nocy spie w cienkim plus wkladki.

Tak na cukry :)
O matko po 3 mc? ;( ja po 3 mc mam wesele, oby mi sukienka slubna nie przeciekła [emoji85][emoji85]
Mi w staniku sie zle karmi :/

Mamy to samo o 19 i 3 jest kryzys, ale to nie jest kolka, kolka to placz nie do uspokojenia przez 3 godziny non stop :)
Sprobuj bobotik dac, to jest na gazy wlasnie
Właśnie muszę zrobić rozeznanie w temacie, bo rozmawiałam wczoraj ż połóż na i ona mówił a, że to są kolki tylko u wcześniaków są takie bez płaczu. I sama już nie wiem co mam o tym myslec

O jacie, ja nie pamietam zebym spala wiecej niz trzy godziny ciągiem :(
Basia jak tak purta to moze sprobuj mu dac delicol, a ma strzelajace kupy?? W sensie takie glosne z baczkami? ;p

Dziewczyny a jak dlugo przy karmieniu bedzie wyciek mleka z drugiego cyca? Jestem tym wykonczona ;p jak nie mam stanika to wszystko mokre jakby z prania wyciagniete :/
Oj długo tak może lecieć :D ja zastoje albo nawaly pokarmu miałam chyba z pół roku zanim się unormowalo.

A układanie na brzuchu albo masaż?? Otulalas malego w końcu czy nie??

reklama
Dziewczyny, co wzięłyście do szpitala do przykrycia malucha podczas kangurowania i zawinięcia do spania? Rożek? Kocyk?

Miałyście do czynienia z tymi otulaczami? Mi właśnie przyszła paczka, cienkie to takie jak pielucha, na pewno do owinięcia do snu się nie nadaje o tej porze roku. Nie wiem, do czego mogłoby posłużyć.
Link do: Otulacze muślinowe bawełniane 85x110cm 2 szt. Pre-Washed | Motherhood

Do góry