Gazy i tak są niczym w porównaniu z niemożnością wysikania się do końca... Chyba najbardziej upierdliwa rzecz w późniejszym etapie (oczywiście z normalnych ciążowych rewelacji, pomijam tu kwestie chorobowe czy np. szyjkowe).
reklama
Naysan
Fanka BB :)
popłakałam się z tych cycków, mam nadzieję, że nie są bardzo uciążliweTo ja jeszcze dodam że na szyi zaczęły mi rosnąć takie jakby cycki małe...
Zzzzzz
Chodzi o to że są uciążliwe bo jest ich coraz więcej. Bede musiała je wypalić u dermatologapopłakałam się z tych cycków, mam nadzieję, że nie są bardzo uciążliwe
Naysan
takie małe jakby puste woreczki w kolorze skóry? mój m ma tego dużo i to często samo znikaChodzi o to że są uciążliwe bo jest ich coraz więcej. Bede musiała je wypalić u dermatologa
@Nayson dzis sie udalo wyspac moze z tego powodu ze bylam juz na resztkach sił i pospacerowałam na podwórku troche
Co do czkawki miałam tak samo, wydawało mi sie ze ma ją cały dzień bez przerwy
Ja pytalam juz kiedy ginka o cos na stres i spanie, powiedział zeby oczyscic mozg a nie katowac malego lekami :/ raczej nie jest za tabletkami w ciazy
@BaskaW cierpliwosci, wszystko bedzie dobrze i za chwilke w 4 bedziecie w domku
@Zzzzzz tez mi rece drętwieją
A mnie dzis bolą piersi i to mega konkretnie
W ogole ja po nocy zawsze rano zle sie czuje:/ zamiast czuc sie wypoczeta jest odwrotnie
Ja pytalam juz kiedy ginka o cos na stres i spanie, powiedział zeby oczyscic mozg a nie katowac malego lekami :/ raczej nie jest za tabletkami w ciazy
W ogole ja po nocy zawsze rano zle sie czuje:/ zamiast czuc sie wypoczeta jest odwrotnie
Naysan
Oczyścić głowę Zupełnie się z tym zgadzam. Tylko są momenty, że przynajmniej dla mnie to niewykonalne. Ja sięgam po relanium bardzo rzadko, od początku ciąży wzięłam 4 tabletki po 2mg, czyli chyba nie jest tak źle. Grunt, ze za każdym razem pomogło. Teraz czytam taki podręcznik do psychoterapii Umysł ponad nastrojem, trochę też z myślą o tym, co będzie po - jak po takiej trudnej i stresującej ciąży nie stać się chorobliwie nadopiekuńczą matką. Boję się, że już od pierwszych dni zamiast spać będę sprawdzać, czy oddycha.@Nayson dzis sie udalo wyspac moze z tego powodu ze bylam juz na resztkach sił i pospacerowałam na podwórku troche
Też jestem zardzewiała po obudzeniu, czasem muszę 15 min pokrzątać się po domu, zeby dojść do siebie.
Zzzzzz
Wiem o czym mowicie. Tez moim największym wrogiem jest psychika. Najgorsze jest to że rozmawiałam z moja kolezanka (ktora jest matka) o tym ze ona przed porodem byla podekscytowana i nie mogla doczekac sie spotkania z dzieckiem. Ja niestety mam tak (przez te dwa poronienia) ze moj mózg wypiera możliwość spotkania z dzieckiem. Nie wierzę w to ze to sie stanie.
@Naysan tak takie woreczki mikro i jest ich coraz więcej
@Naysan tak takie woreczki mikro i jest ich coraz więcej
reklama
BaskaW
Dziewczyny u nas super. Crp juz w normie. Byl problem z waga Patryka bo z racji tego ze nie urodził sie kluska to i duzo stracil na wadze a ja nie dokarmialam go butelka tylk byl caly czas na piersi. Przewazylo ze od wczoraj przytyl 10 gram wiec czekamy na wypis i lecimy do domku. Pieknie ssie a mleko juz leci pelna para wiec bedzie ok.
Podziel się: