reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Zobacz załącznik 939433

Pochwale się- ogarnęliśmy pokoik :)
Ale ja padam na twarz.

@Zzzzzz tez podziwiam, ja juz chce urodzić. Już mam dosc tego twardego jak skała brzucha, on mi się swieci aż jest tak napięty hehe jak nie mam zadnego kremu to wyglada jakby byl olejkiem posmarowany normalnie sie swieci, moja skóra jest tak naciągnieta na nim ;p

@BaskaW i tak masz fajnie, bo wiesz kiedy i się możesz nastawiać.
Super pokoik . Obrazek na scianie malowany czy naklejki? ;)

Obok lozeczka jest kosz mojzesza shuggle ale kurde myslalam ze bedzie inny a to taka wanienka z dziurami w spodzie :/ srednio troche za taka kase..
a na scianie naklejki kupilam je w listopadzie, w koncu sie doczekaly :)

@Audia20 nastawic sie to ja sie nastawilam na 7 lutego a teraz gorsza wersja przesatwienia sie. Pokoik jest prześliczny. Ja na razie zrobilam na surowo wszystko stoi a zadnych ozdob itp.
@Wiewióreczka87 d dimery jak na ten tydzien ciazy nie sa wysokie tym bardziej jak nie bierzesz heparyny. Ja takich wysokich nie mam ale tylko dlatego ze biore duza dawke heparyny i w mojej chorobie akurat nacisk naklada sie na zbiajnie d dimerow.

Zobacz załącznik 939433

Pochwale się- ogarnęliśmy pokoik :)
Ale ja padam na twarz.

@Zzzzzz tez podziwiam, ja juz chce urodzić. Już mam dosc tego twardego jak skała brzucha, on mi się swieci aż jest tak napięty hehe jak nie mam zadnego kremu to wyglada jakby byl olejkiem posmarowany normalnie sie swieci, moja skóra jest tak naciągnieta na nim ;p

@BaskaW i tak masz fajnie, bo wiesz kiedy i się możesz nastawiać.

Super pokój, a te naklejki gdzie kupowane jeśli można zapytać?

reklama
Do góry