Mega pokoik!!
Dziękuje :-) jeszcze łozeczko nieogarniete bo cala zawartosc sie suszy :d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mega pokoik!!
Super pokoik . Obrazek na scianie malowany czy naklejki?Zobacz załącznik 939433
Pochwale się- ogarnęliśmy pokoik
Ale ja padam na twarz.
@Zzzzzz tez podziwiam, ja juz chce urodzić. Już mam dosc tego twardego jak skała brzucha, on mi się swieci aż jest tak napięty hehe jak nie mam zadnego kremu to wyglada jakby byl olejkiem posmarowany normalnie sie swieci, moja skóra jest tak naciągnieta na nim ;p
@BaskaW i tak masz fajnie, bo wiesz kiedy i się możesz nastawiać.
Zobacz załącznik 939433
Pochwale się- ogarnęliśmy pokoik
Ale ja padam na twarz.
@Zzzzzz tez podziwiam, ja juz chce urodzić. Już mam dosc tego twardego jak skała brzucha, on mi się swieci aż jest tak napięty hehe jak nie mam zadnego kremu to wyglada jakby byl olejkiem posmarowany normalnie sie swieci, moja skóra jest tak naciągnieta na nim ;p
@BaskaW i tak masz fajnie, bo wiesz kiedy i się możesz nastawiać.
Mój lekarz mi powiedział kiedyś: "jak będzie 1500 to się będziemy przejmować" - czyli zgodnie z tym, jeszcze nie ma tragedii, jesteś na heparynie?Dziewczyny, D'dimery 1300 przy normie do 500 są w ciąży ok? Biorę acard.