Jem codziennie marchewki, wlasnie dalyscie mi do myslenia ze to moze przez to, ale obiera i przygotowywuje mi je zawsze M. Nic nowego nie mialam, ja caly dzien na kanapie przelezalam i nie mialam z niczym barwiacym kontaktu, ani balsam, ani krem, ani plyn no nic kompletnie. Ale mozliwe ze z tych marchewek tak, w sumie dziennie ich wsune z trzy.
@Zzzzzz wszystkiego dobrego! Spokojnej głowy, miękkiego brzucha i długiej szyjki
)
Mnie tez czesto boli brzuch i umieram na kibelku jak zjem cos innego niz dotychas [emoji4] ogolnie to mam teraz faze na kostki lodu, ciagle je gryze i takie zadowolenie mam jak mi trzaskają, glupie zachcianki [emoji14]
Ja na wyjscie leginsy miekkie nie uciskajace, podejrzewam ze caly krok bedzie bolal [emoji4] do tego dlugi sweter. A do dziecka na wyjscie kombinezon zimowy bedzie potrzebny? Czy wystaczy jakis cieplejszy ciuch i kocyk?
Ja juz mam +14 kg i poszlo glownie w brzuch i w pupe troche, ale bylam takim chudzielcem ze te dodatkowe kg mi sie przydaja[emoji4] szkoda ze cycki mam dalej takie male jak przed ;( mialam nadzieje ze w ciazy chociaz przez kilka mc bede miala duzy biust [emoji20]