Jejku u nas w ogóle nikt z otoczenia nie pobierał tej krwi zarówno ze względów finansowych (kupa kasy ) oraz nie jest to rozpowszechnione. Nie słyszałam o tym nigdy wcześniej dopóki nie zaszłam w ciąże i gdzieś na ten temat nie trafiłam. Nie wiem, moim zdaniem gdyby to był rzeczywiście taki cud to byłoby o tym głośno i lekarze zachęcali by to tego, a póki co nie słyszałam nic na ten temat od doktorków.
reklama
Wiewióreczka87
Fanka BB :)
Audia, a u mnie siostra ma, kuzynki, koleżanki z pracy....i aż się boję nie wziąć jak wszyscy wokół mają kurcze...
Ja mam te stronke w obserwowanych juz od jakiegoś czasu i będę od nich zamawic.Dziewczyny na allegro wejdzie w świat dziecka, są tam super rzeczy dla naszych dzieciaczkow. Ceny w porównaniu np z Rossmanem o połowę tańsze. Polecam
BaskaW
Nianie mam po corce motorola z wizjonerem. Dalam jakies 300 zl udalo mi sie. I powiem tak najlepiej wydane pieniadze. Jak mieszkalam z rodzicami to corka spala u siebie a ja potrafilam zejsc na dol do nich i widzialam co z corka tak samo na podworko.
Ja tez teraz chce miec monitor oddechu. Napisalam do kolezanki czy mi sprzeda bo miala. Powiedziala ze mi da za free.
@Zzzzzz jakie szczepionki?. To ja tutaj przy moich chorobach zastanawiam sie jak jak odroczyc szczepienia...
Ja tez teraz chce miec monitor oddechu. Napisalam do kolezanki czy mi sprzeda bo miala. Powiedziala ze mi da za free.
@Zzzzzz jakie szczepionki?. To ja tutaj przy moich chorobach zastanawiam sie jak jak odroczyc szczepienia...
Zzzzzz
Ojjj to Ci się udało ) szczepionki 6 albo 5 w 1 oraz przeciw pneumokokom i rotawirusom.Nianie mam po corce motorola z wizjonerem. Dalam jakies 300 zl udalo mi sie. I powiem tak najlepiej wydane pieniadze. Jak mieszkalam z rodzicami to corka spala u siebie a ja potrafilam zejsc na dol do nich i widzialam co z corka tak samo na podworko.
BaskaW
To ja tego unikam bede szczepic normalnymi ale tez odraczac jak dziecko bedzie wieksze. Na pneumokoki nie szczepie. A skojarzonych unikam jak ognia.Ojjj to Ci się udało ) szczepionki 6 albo 5 w 1 oraz przeciw pneumokokom i rotawirusom.
reklama
Podziel się: