reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Nie ogarniam tego nowego forum :p nic nie robią szyjki nie badaja bo pessar. Jutro się wypisze na żądanie jak przez noc bedzie okej.

Sen jak sen ale co za emocje odczuwam to szok. Czasami mam napływ takiej miłości do malej ze nie do opisania nigdy nic wczesniej takiego nie czułam. Niesamowite uczucie.

Ja od ponad tygodnia mam brzuch tak dziwnie obolaly ponizej pepka, ze nawet jak maly sie rusza to odczuwam to bolesnie. Prenatalne dopiero za 2 tygodnie, zwariowac idzie.

reklama
Dziewuchy szpitalne, trzymajcie się mocno, oby jeszcze udało się uratować świeta. Ale wiadomo - maleństwa najważniejsze, trzymam kciuki za pozytywne wyniki Waszych badań.
@Audia20 ja teraz też już nie bywam senna, ale to pewnie dlatego, że cały czas leżę, chociaż cholera wie - w pierwszym trymestrze też leżałam, a myślałam, że umrę bez kawy.
@Kleo83 Mam takie same problemy z brzuchem, tylko u mnie to jest przez 2-3 dni, potem dzień spokoju i znów to samo. Dziś dodatkowo jakieś takie uczucie, jakbym coś miała w pochwie, ni to ból, ni to rozpychanie. No poprostu jakbym sobie coś tam wsadziła i siedziało.
Czekasz do prenatalnych czy będziesz coś działać wcześniej?

Do góry