reklama
Tak ja tez . obudzulam sie o 1.30 i nie wiem o której zasnelam ale gdzies po 3. A jak juz sie uda zasnac to tak spie ze czuje kazdy ruch i jak sie krece to wszystko robie kakby swiadomie. Straszne
Ja sie obudziłam o 1.26 (wiem bo sprawdzałam) i się wierciłam gdzieś do 4 :-( jest 8.30 i ja już znowu nie śpię
Kurcze nigdy nie miałam takich problemów
W tej nocy można zwariować jak zasnąć się nie da
BaskaW
Fanka BB :)
Kochana czemu Cie nie wypuszcza?Tez mam takie noce :/ myślałam że mnie wypuszcza dziś ale nie
Paula_12345
Zzzzz zagadaj czy jutro Cie wypuszcza? Z Toba juz wszystko dobrze?
Ja tez mam problemy ze spaniem, jak obudze sie do toalety to juz koniec. 2-3 godziny wiercenia się. Wtedy sie modle. Maz nawet nie chce już spac ze mna, bo on to czuje i tez sie wybudza;-)
Ja tez mam problemy ze spaniem, jak obudze sie do toalety to juz koniec. 2-3 godziny wiercenia się. Wtedy sie modle. Maz nawet nie chce już spac ze mna, bo on to czuje i tez sie wybudza;-)
Nosz właśnie nie wiem :/ leza ze mna dwie kobiety z bakteria. Jedna ma crp30. Chce wyjść.
Kurcze, a dostajesz jakieś kroplówki? Czy tylko leżysz i dostajesz nospe i magnez w tabletkach?
BaskaW
Ja prz crp 50 juz ur syna. A w tej ciazy juz 10.5 powodowalo skrocenie sie szyjki. Czy te dziewczyny sa takie glupie czy nieswiadome.Nosz właśnie nie wiem :/ leza ze mna dwie kobiety z bakteria. Jedna ma crp30. Chce wyjść.
reklama
Podziel się: