reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Tak ja tez . obudzulam sie o 1.30 i nie wiem o której zasnelam ale gdzies po 3. A jak juz sie uda zasnac to tak spie ze czuje kazdy ruch i jak sie krece to wszystko robie kakby swiadomie. Straszne

reklama
Tak ja tez . obudzulam sie o 1.30 i nie wiem o której zasnelam ale gdzies po 3. A jak juz sie uda zasnac to tak spie ze czuje kazdy ruch i jak sie krece to wszystko robie kakby swiadomie. Straszne

Ja sie obudziłam o 1.26 (wiem bo sprawdzałam) i się wierciłam gdzieś do 4 :-( jest 8.30 i ja już znowu nie śpię :o
Kurcze nigdy nie miałam takich problemów
W tej nocy można zwariować jak zasnąć się nie da :(

Ja też nie śpię w nocy po 2-3h, jak wstaje na siku to już zasnąć nie mogę, każda pozycja niewygodna, koty mnie budzą... Eh uroki ciąży:( @Zzzzzz myślisz żeby wyjść na żądanie? Bo jeśli nic w tym szpitalu Ci nie robią nic konkretnego to szkoda świąt :(

Zzzzz zagadaj czy jutro Cie wypuszcza? Z Toba juz wszystko dobrze?

Ja tez mam problemy ze spaniem, jak obudze sie do toalety to juz koniec. 2-3 godziny wiercenia się. Wtedy sie modle. Maz nawet nie chce już spac ze mna, bo on to czuje i tez sie wybudza;-)

reklama
Do góry